Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Kleur van het jaar 2019: Spiced Honey

Met spanning hebben we gister hét nieuws voor 2019 afgewacht. De bekendmaking van de kleur van het jaar 2019. En dit jaar is dat: Spiced Honey.

Door: Gemma op 05/09/2018

Flexa kleur van het jaar

Elk jaar is het weer een heel item. Dé kleur van het jaar, een initiatief van Flexa. En eerlijk, ik vind het nogal vroeg om nu al de nieuwste kleur bekend te maken. Heartwood is net een beetje geland en de nieuwe kleur staat alweer voor de deur. Maar ook al is het vroeg, de kleur van 2019 liegt er niet om. We komen weer even terug op aarde met Spiced Honey.

Let the light in

Volgens de kleurspecialisten van Flexa zorgt deze amberkleurige tint voor een sfeer van positiviteit en optimisme. Het verlangen om licht binnen te laten. Vandaar dat het gehele kleurenschema en de vier prachtige kleurpaletten, met als hoofdkleur Spiced Honey, gericht is op de kreet: ‘Let the light in’.

De kleuren uit de kleurpaletten met als hoofdkleur Spiced Honey zijn: Shimmered Love, Joyful Ruby, Lively Kraft & Pink Nudity. Al deze kleuren passen perfect bij de kleur van het jaar 2019.

Veelzijdig, warm en verfijnd

De kleur Spiced Honey is zo veelzijdig, dat je hem kan combineren met allerlei kleuren. Zo kan je voor iedere ruimte een andere look creëren, ligt net aan welke sfeer je wilt. Rustgevend en rustig, knus, of levendig. Een verfijnde en warme kleur met een elegantie waar je u tegen zegt. Het heeft iets een gouden tint, dat past bij aardse neutrale tinten, maar ook bij opvallende felle kleuren. Spiced Honey heeft een aanpassingsvermogen, zodat hij past bij iedere stijl en smaak.

Durf jij het aan?

Spiced Honey, ga je 2019 echt veroveren? Als ik de reacties om mij heen zo hoor en lees, zijn de meningen nogal verdeeld. En nogal is een understatement. Zelf laat ik de kleur nog even bezinken en wie weet test ik de kleur snel ergens in mijn eigen huis. Als het past bij alle kleuren, moet dat vast een succes zijn. Durf jij het aan?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging