Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Loft wonen; vloer opties

Je woont groot. Echt mega groot. Zoals een loft zo groot. Wat doe je dan met je vloer? Op onze blog een aantal tips met natuurlijk bijpassende inspiratie.

Door: Gemma op 25/03/2019

Wat doe je als je een woonkamer hebt waar je ‘u’ tegen zegt? De meeste mensen willen wel graag groot wonen (moi aussie), maar is dat wel zo praktisch? Want wat doe je met al die vierkante meters op de grond? Al die wanden? Al die ramen?

Loft wonen

Ik noem het wel nu loft wonen. En eigenlijk is dat ook de droom voor velen (of alleen van mij). Maar wat als je nu écht zó groot (gaat) wonen dat je het even niet meer weet? Even denk je dat je gewoon meters simpel tapijt moet kopen om in ieder geval niet op beton te leven. En maar gewoon een flinke lap stof bij de stoffenzaak op de hoek moet kopen om voor al die ramen te hangen. Je voelt ‘m al aankomen. Dat hoeft dus niet. Ik heb namelijk wel een aantal ideetjes.

Ontelbare vierkante meters vloer in je loft

Stel, je hebt een vloer waar je de gehele koninklijke familie voor kan uitnodigen om een dansje op te maken. Wat leg je daar dan neer?

Tip 1:
Kies zo’n vloer die je weinig moet onderhouden. Dat zal je zo’n dag in de week schelen met dweilen. Dan kan je ook nog gewoon genieten van je loft.

Tip 2:
Ga niet voor een druk vloer patroon. Errug leuk die 3d effecten van vloeren, zoals hier te zien. Maar om nu een kilometer duizelig van de keuken naar de woonkamer te lopen is wellicht iets teveel van het goede. Dus kies voor rust!

Tip 3:
Ga voor effen of neutraal. Denk je nu ‘saai’, ‘wat klinisch’ en ‘fabriekshalachtig’? Think again. Leef je erin? Met bank, eettafel, televisie, kleedje, poefje, plantjes? Dan heb je een effen/gladde/neutrale vloer zo aangekleed. Groot voordeel, het staat kalm. Een beetje ‘zen’ zelfs. Effen vloeren van marmoleum of vinyl -> aanrader numero uno. Neutrale vloeren zijn de iets mindere drukke varianten pvc en laminaat -> aanrader numero dos.

Kort je loft samengevat

Ga jij wonen of woon jij al in loft/huis ter grootte van een gymzaal? Bedek je vloer met een neutrale, effen, onderhoudsvrije vloer. En ook al woon je iets kleiner, dan zijn deze vloeren toch ook al briljant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.853164556962 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging