Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Maak van koken jouw feestje in de keuken

Maak van koken een feestje in jouw droomkeuken! en nee, Thuisin gaat niet de keukenbusiness in 😌 maar Gemma heeft wel dé tips om met een paar inrichting dingetjes jouw keuken als kookparadijs om te toveren. Kook (lees) je mee?

Door: Gemma op 16/09/2020

Nee nee, Thuisin gaat niet ineens de keuken business in. Al zou ik daar best ideetjes voor in de groep willen gooien. Want jemig zeg, die keukens zijn steeds meer écht een onderdeel van je inrichting. Wie wil er nou niet zo’n leef keuken? Liefst nog met een bar erin. Moet je wel zeggen; een paar krukjes in de keuken om even aan te schuiven als je wederhelft aan ’t koken is, is wel heel leuk hoor. Zeker met een wijntje in de hand. Maar, over wijn gaan we het niet hebben. Wel over keukens. Want hoe maak je nu een feestje in jouw keuken en hóe kan Thuisin jou daarbij helpen? Goed nieuws, ik heb tips!

Blog keuze raamdeco aluminium jaloezieën keuken raamdeco - past - Blog keuken

Clean up the mess

In een keuken waar je prima in kunt koken knoei je weleens. Of je nu een ongelukje hebt met de mixer, of vetspetters maakt: het is allemaal niet erg. Zorg alleen wel voor dat je het schoon kunt maken. Muren, tegels en spatschermen heb je nog wel een keer schoongemaakt. Maar hoe zit het met je raamdecoratie als je dat in de keuken hebt hangen? Jaloezieën zijn perfect schoon te maken, maar vergeet je plissés en duettes niet. Ook al zijn ze van stof, je kan ze schoonmaken. Voorzichtig met een klein sopje, dan heb je die vlekken er zo uit.

Blog Keuken (Marmoleum vloer) horeca

‘Klunzige’ vloer

Is kluns ook jouw bijnaam? Een dag niet iets laten vallen, is een dag niet geleefd zeg ik altijd maar 😌  Dus ja, ik laat regelmatig iets vallen. Een beker ranja. Een mes met jam. Of toch even met het overhevelen van de pastasaus in de pan nog net een paar druppels rode massa op de vloer. Je vloer moet er dan wel voor ‘geschikt’ zijn. In de keuken moet je een vloer hebben die je gemakkelijk kunt schoonmaken en die écht tegen een stootje én veel wateroverlast kan. Zelf heb ik een marmoleum-vloer. Perfecte oplossing. Maar een pvc vloer is zeker ook een optie. Tapijt zal ik dan weer niet doen 😉

Blog keuken (Flexa)

Kleur ‘spice’ in je keuken

De keuken betrekken we steeds meer bij de kamer. Dus vergeet de kleur niet. Standaardkleuren voor de keuken blijven toch wit, zwart of hout: maar de muren erom heen hoeven toch niet in de kleuren te blijven? Maak het passend bij de rest van je woonkamer. Zo maak je je feestje in je keuken toch helemaal compleet?

Meer tips nodig voor je keuken en hoe onze producten daarbij kunnen helpen? Kom gerust eens langs in één van onze winkels. En nee, daar hebben we geen keukens (sorry) 😇

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging