Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.

New in: Skin & PIP Studio collecties van Eijffinger

Wishlist-alert! Want wauw – die nieuwe collecties Skin & Pip Studio van Eijffinger zijn om je vingers bij af te likken. Of gewoon je hele huid ;-)

Door: Gemma op 06/03/2020

Om je ‘Skin’ bij af te likken 😉

Hey you animal! Droom jij ook van het zien van de ‘Big 5’ in een jeep door Afrika? Even een ‘wandelingetje’ maken door de steppe of savanne? En vergeet dan niet gelijk om aan de andere kant van de wereld een tocht te maken door de jungle. Lekker avontuurlijk toch? Zit jij toch liever thuis op de bank, maar kan je een dier hier en daar wel waarderen? Kies dan voor behang. En dan wel het behang van Eijffinger, de nieuwe Skin collectie om precies te zijn.

Eijffinger skin collectie
Eijffinger skin collectie
Eijffinger skin collectie - blog speels behang

Eijffinger gaat op wild met Skin

Skin is, zoals Eijffinger het zelf zegt, een collectie vol leven en ‘wilde prints’. Wat vind je in de collectie? Nou, een geschubde python bijvoorbeeld, of een uitbundige luipaard. Toch liever een elegant glanzende giraffe of een fluweelzachte krokodil in huis? Het kan! Zelfs een verweerde olifant en een stoere zebra zijn opties. En vergeet niet die harige wolf en slang in vinyl. Compleet veilig om aan te raken. Zie je het al voor je, de safari in je eigen woonkamer, slaapkamer, gang, wc, kinderkamer of zelfs onder je veranda (om het echte buitengevoel nog te benadrukken).

Eijffinger skin collectie
Eijffinger skin collectie
Eijffinger Skin collectie - thuiszitten

Qua kleuren kan je het zo gek maken als je wilt. Uitbundig (jaja) of juist heel verfijnd. Beetje Saharazand, junglegroen of juist woestijnrood. De Skin collectie heeft ’t allemaal.

Eijffinger Skin collectie
Eijffinger Skin collectie
Eijffinger Skin collectie

PIP STUDIO 5

Maar dat is niet alles. Want naast het wilde heeft Eijffinger weer een nieuwe PIP Studio 5 collectie uitgebracht. En wie bekend is met PIP Studio, weet ook dat dat heerlijk zoet is. Mooie kleuren in combinatie met bloemen, vogels en planten. Natuurlijke verschijnselen die je ook op de hoek van de straat kunt tegenkomen, maar dan met de mooiste kleuren. Toch niet zo van de bloemen en vogels? Ga dan voor een streeppatroon, of de ‘raindrops’. Natuurlijk nog wel in de kleuren die je gewend bent van PIP Studio!

Eijffinger Skin - PIP Studio collectie
Eijffinger Skin - PIP Studio collectie
Eijffinger Skin - PIP Studio collectie

Blader de boeken maar eens door bij ons in de winkel. Want deze collecties zijn echt om je vingers bij af te likken, dus die moet je wel bekeken hebben!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9305694305694 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging