Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.

Nieuwe collectie horizontale jaloezieën LOOKin

Nieuw binnen: de vernieuwde collectie horizontale jaloezieën van LOOKin. Nu in linnen- en betonlook en met een ladderband met print!

Door: Gemma op 12/07/2017

Spice up je horizontale jaloezieën – nieuwe collectie

Gewoon even een klein nieuwtje tussendoor. LOOKin heeft namelijk een nieuwe collectie horizontale jaloezieën. En dat is zeker een melding waard.
Geheel in navolging op de laatste trends heeft LOOKin een nieuwe collectie horizontale jaloezieën ontwikkeld in linnen en/of betonlook. Subtiel en toch stoer. Maar niet alleen de lamellen zijn door een 2017 sausje gegaan. De ladderband heeft ook een kleine spice-up gekregen door de komst van prints. Zoals de ladderband met ‘Graphic’ print. Die geeft je jaloezie extra pit! Al met al een collectie met gedurfde kleurmodellen die je interieur nèt even iets spannender maken.

De stijlvolle en praktische horizontale jaloezieën zijn zo gemaakt dat je de lamellen zo kan kantelen, dat ze op elk moment van de dag precies de hoeveelheid licht binnen krijgt die jij wilt. En je switcht zo ook makkelijk tussen doorzicht en privacy.

Bij Thuisin hebben wij lamellen van aluminium of hout, in verschillende houtsoorten en lamelbreedtes. Ze hebben elk een ander effect op je interieur. Bekijk de nieuwe collectie horizontale jaloezieën nu bij Thuisin.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9305694305694 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging