Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Nieuwe collectie Luxaflex® vouwgordijnen

Vouwgordijnen die niet alleen passen in een landelijk of klassiek interieur. Dat is de nieuwe collectie van Luxaflex® vouwgordijnen. Vouwgordijnen die passen in ieder interieur.

Door: Gemma op 25/10/2018

Luxaflex® vouwgordijnen

Toegegeven: vouwgordijnen staan niet gelijk bij mij bovenaan mijn wensenlijstje als raamdecoratie in huis. Ook al heb je hele moderne varianten, vind ik ze meer passen in een iets klassieker interieur. Tot dat ik de nieuwe collectie van Luxaflex® vouwgordijnen zag. Nog steeds met de stoffen die je meer ziet in een stijlvolle landelijk/klassiek interieur, maar óók voor ieder andere stijl. Met de collecties ‘Elegant wonen’ en ‘Tijdloos wonen’ biedt Luxaflex® voor ieder interieur een oplossing.

Luxaflex® vouwgordijen – Elegant wonen

Een collectie boordevol stoffen waarbij luxe en comfort centraal staan. Dat is het luxere ‘Elegant wonen’ pakket. Met slimme bedieningsopties, zoals Powerview® Motorisation en SmartCord en wel 13 rijke en luxe stofkwaliteiten. Verkrijgbaar in 3 modellen, de Ballina Back (met de baleinen aan de achterzijde), Ballina Front (met de baleinen aan de voorzijde) en Segmenta waar het voordeel van is dat je bij het optrekken een platter pakket van stof krijgt. Alle opties van Luxaflex® vouwgordijnen, variaties, stoffen, bedieningen en de modellen, vind je vanaf nu bij ons in de winkel.

Luxaflex® vouwgordijnen – Tijdloos wonen

De naam zegt het al, tijdloos. Deze budgetvriendelijke collectie met tijdloze en breed toepasbare stoffen kan elk interieur verfraaien. In vele warme en zachte stoffen te verkrijgen die voldoen aan de laatste trends. Zelfs de kleur is geheel naar eigen wens. Verkrijgbaar met kindveilige metalen kettingbediening, in een gevoerde variant, of ongevoerd.

Beide nieuwe collecties van Luxaflex® vouwgordijnen spreken mij erg aan. De luxere ‘elegant wonen’ collectie, is ideaal als je vouwgordijnen wilt die aan al je ‘luxe’ eisen voldoet. Denk aan de keuze in bediening, of de kleur van de bovenbak. Je hebt net iets meer opties dan de buget-variant: ‘Tijdloos wonen’. Maar heb je een iets beperkte budget en vind je al die extra’s maar nonsens, dan heb je aan de ‘Tijdloos wonen’ meer dan voldoende.

Ontdek de collecties in de winkel. Voel de stoffen, probeer de bediening en laat je vooral adviseren door onze medewerkers. Samen kom je tot de beste keuze en oplossing voor al je ramen in je hele huis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging