Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1998 beoordelingen van klanten.

‘Ode aan het rolgordijn’

Alom bekend, alom gewaardeerd. En daarom in de schijnwerpers: het rolgordijn. Gemma zet je alle voordelen op een rij! Lees je mee?

Door: Gemma op 09/07/2018

Met stip op nummer 1 in de meeste huishoudens: het rolgordijn. Even heel eerlijk hè, een rolgordijn vond ik niet gelijk het meest ‘fashionable’ item op het gebied van raamdecoratie. En je leest het goed: vond. Nu ik al die mooie collecties van de merken Luxaflex, of ons eigen merk LOOKin voorbij zie komen, denk ik daar wel anders over. Rolgordijnen zijn niet meer suf, rolgordijnen zijn hip!

Feit blijft wel, mensen kiezen niet voor een rolgordijn ‘voor de mooi’. Een rolgordijn is vaak meer praktisch. Maar zelfs als je alleen voor praktisch gaat, kan je ook voor mooi kiezen. Anno 2018 heb je namelijk rolgordijnen in allerlei kleuren én zelfs met erg veel patronen. Leuk voor op de kinderkamer, of om de keuken net een extra kleurtje te geven.

Voordelen

Toch kom ik nog even terug op het praktische van het rolgordijn. Want potverdikke, dat is iets waar het rolgordijn wel om bekend staat. Een paar voordelen op een rij.

Voordeel nummer 1: het geeft je privacy. Niks zo irritant als naar binnen loerende mensen die willen weten hoe jij op je bank aan het chillen bent.
Voordeel nummer 2: de meeste rolgordijnen hebben een verduisterende werking. Dat maakt het lekker donker op je slaapkamer: i-de-aal!
Voordeel nummer 3: simpele bediening, vaak met een ketting. En die ketting hangt niet los, maar zit in een lus. Geen knoopzooi en de veiligheid is hoger.
Voordeel nummer 4: rolgordijnen werken isolerend. Dus met deze warme zomerzon houdt hij de zonnestralen tegen. In de koude winter, laat hij de kou lekker buiten staan.

Op maat gemaakt

Deze voordelen mét de wetenschap dat rolgordijnen hip zijn en niet suf, kan ik geen reden bedenken waarom je ze niet wilt hebben. En als je in onze winkel ze komt uitkiezen, maken wij ze precies voor je op maat. Scheelt weer kiertjes enzo.

Bedankt voor je bestaan rolgordijn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9299299299299 op basis van 1998 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging