Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 870 beoordelingen van klanten.

‘Ode aan het rolgordijn’

Alom bekend, alom gewaardeerd. En daarom in de schijnwerpers: het rolgordijn. Gemma zet je alle voordelen op een rij! Lees je mee?

Gemma Door: Gemma op 09/07/2018

Met stip op nummer 1 in de meeste huishoudens: het rolgordijn. Even heel eerlijk hè, een rolgordijn vond ik niet gelijk het meest ‘fashionable’ item op het gebied van raamdecoratie. En je leest het goed: vond. Nu ik al die mooie collecties van de merken Luxaflex, of ons eigen merk LOOKin voorbij zie komen, denk ik daar wel anders over. Rolgordijnen zijn niet meer suf, rolgordijnen zijn hip!

Feit blijft wel, mensen kiezen niet voor een rolgordijn ‘voor de mooi’. Een rolgordijn is vaak meer praktisch. Maar zelfs als je alleen voor praktisch gaat, kan je ook voor mooi kiezen. Anno 2018 heb je namelijk rolgordijnen in allerlei kleuren én zelfs met erg veel patronen. Leuk voor op de kinderkamer, of om de keuken net een extra kleurtje te geven.

Voordelen

Toch kom ik nog even terug op het praktische van het rolgordijn. Want potverdikke, dat is iets waar het rolgordijn wel om bekend staat. Een paar voordelen op een rij.

Voordeel nummer 1: het geeft je privacy. Niks zo irritant als naar binnen loerende mensen die willen weten hoe jij op je bank aan het chillen bent.
Voordeel nummer 2: de meeste rolgordijnen hebben een verduisterende werking. Dat maakt het lekker donker op je slaapkamer: i-de-aal!
Voordeel nummer 3: simpele bediening, vaak met een ketting. En die ketting hangt niet los, maar zit in een lus. Geen knoopzooi en de veiligheid is hoger.
Voordeel nummer 4: rolgordijnen werken isolerend. Dus met deze warme zomerzon houdt hij de zonnestralen tegen. In de koude winter, laat hij de kou lekker buiten staan.

Op maat gemaakt

Deze voordelen mét de wetenschap dat rolgordijnen hip zijn en niet suf, kan ik geen reden bedenken waarom je ze niet wilt hebben. En als je in onze winkel ze komt uitkiezen, maken wij ze precies voor je op maat. Scheelt weer kiertjes enzo.

Bedankt voor je bestaan rolgordijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 870 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging