Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Online marketing case Thuisin genomineerd door Google als een van de beste van Europa!

De case is gericht op de online marketing van Thuisin. Lees je mee met ons eigen succes?

Gemma Door: Gemma op 18/07/2017

Even een kort stukje over iets waar wij heel trots op zijn. Thuisin maakt namelijk kans op een prijs en daar zijn wij zó trots dat wij dit ook graag met jullie willen delen.

Google Business Online Award

Ieder jaar nomineert Google de beste cases op het gebied van online marketing. De case van Thuisin richt zich met online marketing op traffic naar de lokale Thuisin winkels. De case van Thuisin, uitgevoerd door online marketingbureau Gladior, is uit ruim honderd inzendingen in Nederland gekozen door Google om mee te dingen naar de Google Business Online Award. Tijdens een gala in Dublin wordt de winnaar van Europa uit 30 overgebleven inzendingen gekozen. De winnaar en de nummer 2 en 3 gaan dan vervolgens naar New York om te strijden voor de beste case wereldwijd.Online marketing case Thuisin-Gladior

Het is geweldig om te zien dat onze uitgezette strategie ook bij Google opvalt. Samen met Gladior werken wij dagelijks aan de (online) vindbaarheid en bekendheid van al onze winkels. Het succes van deze aanpak is de combinatie van de ingezette instrumenten, rapportage en transparantie, waarbij bezoek aan de lokale winkel altijd centraal staat.

In totaal zijn er 30 cases uit heel Europa geselecteerd. Gladior, met de case van Thuisin, is uitgenodigd voor het gala in Dublin (6 t/m 8 september). Daar wordt de winnaar EMEA geselecteerd. De case van Thuisin / Gladior Online Marketing is genomineerd voor de ‘Growing Businesses Online’ award. In deze award staat het vergroten van online succes voor de klant centraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging