Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Roest in huis? Dan ben je een echte trendsetter!

Zoveel kleuren, zoveel trends. Maar eentje gaat toch echt keihard in 2020. En Gemma weet daar meer van. Lees alles over de kleur roest in haar blog!

Gemma Door: Gemma op 26/02/2020
Roest behang Eijffinger Skin

Roest gaat keihard

I know, 2020 duurt nog heel lang. Dus wie zegt dat dit wat ik nu verkondig, je in november nog steeds als waarheid kan beschouwen. Toch neem ik je mee in wat ik heb ontdekt. Dé kleurtrend van 2020. Roest! Nooit gedacht hè? Toch gaat die kleur keihard en zie je het al overal. Jij hebt vast ook wel iets in je kledingkast of in huis met een bruin/rood/oranjeachtige tint. Eigenlijk een echt herfstkleurtje. En met het echte Nederlandse weer past dat perfect voor geheel 2020 😌

Net geen rood, maar roest

Roest dus. Net geen rood, net geen bruin en net geen oranje. Een warme en, vind ik tenminste, een stijlvolle kleur. Past ook nog bij verschillende andere tinten. Je hoeft dus niet ineens je complete inrichting aan te passen. Mag altijd trouwens. Weet je wat ik nog gekker vind? Dat naast roest de kleur rood ook weer terugkomt. Rood. De liefde-passie-ruzie-voetbal-bloed-rozenkleur. Mag ik even een mening droppen? Ik durf dat nog niet aan. Misschien in combinatie met roest fantastisch. Maar rood alleen? Hmm… even geduld a.u.b. Mijn mening hè, want rood past in sommige interieurs briljant.

Roest - Essential Home
Roest behang Eijffinger Skin

Jij voorloper met je roest

Tip om mee te gaan met deze trend is om gewoon gek te doen en de kwast er weer bij te pakken. Zo maak je een trend-statement. Zo ben jij voorloper en krijg jij complimenten als er visite in huis komt.

Naast alle andere fabelachtige mooie kleuren, zoals Tranquil Dawn of Chinese Porcelain mag je dus ‘roest’ niet vergeten. Oeh en ja, als je geen idee hebt hoe je die kleur moet combineren: mijn collega’s in de winkel weten dat wel. Vraag maar eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8536432160804 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging