Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.

Rotan in je interieur

Rotan is allang niet meer zó 1994, het is echt een materiaal van nu. Op onze blog laten we graag zien waar en hoe je rotan kan toevoegen in jouw interieur.

Door: Gemma op 03/07/2017

Rotan is back!

Interieurtrends springen ineens weer terug in het verleden. Zo hebben we de retro printjes van de jaren ’60 al eerder zien terug komen. Of oude ‘oorlogse’ meubeltjes die nu ineens ‘vintage’ zijn: hipper dan hip! Met rotan is het hetzelfde geval. It is back! Met iets meer stijl dat wel. Dus mocht je nog een rotan/rieten stoeltje van 1994 op zolder hebben staan; lekker laten staan.

Rotan zien we veel terug in stoelen en tafels vaak voor buiten, maar zeer zeker ook voor binnen. Het zijn in elkaar gevlochten stengels van een rotanpalm. Maakt het gelijk ook een beetje botanisch; heb je die trend ook weer meegepakt. De mooiste hangstoelen, tuinstoelen en bijzettafels zijn van dit natuurlijk materiaal gemaakt. Maar je ziet er ook steeds meer accessoires van. Spiegeltjes, fotolijstjes, plantenbakjes, manden en lampenkappen.

Wishlist

Op mijn wishlist staat al een tijdje een mooie hangstoel. Door het natuurlijke product en houtachtige uitstraling zal het gelijk warmte brengen bij mij in de kamer. Toch geen ruimte voor nieuwe meubels (zoals ik)? Een mooie spiegel met rotan omlijsting is wel echt een hebbeding. Helemaal in zomerse stijl. Of of of, ga gelijk los en bekleed een wand met rotan behang. Riviera Maison heeft echt een leuke, landelijke en sfeervolle collectie behang.

Inspiratie

Hierbij vast alle trends op een rijtje, voor een beetje inspiratie. Gaaf toch?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9305694305694 op basis van 2002 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging