Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Sigma Coatings ‘Kleur van het jaar 2020’: Chinese Porcelain

Het is tijd voor ontspanning en dat kan je het beste met de 'Kleur van het jaar 2020' van Sigma: Chinese Porcelain

Door: Gemma op 12/09/2019

Het mooiste van interieur en met name met verf is dat je de keuze hebt. Want waarom kiezen voor één specifieke ‘kleur van het jaar’ als je er meer kunt hebben. Zo kiest Sigma Coatings voor 2020 voor een oosters kleurtje: Chinese Porcelain. Sigma neemt je mee op zoektocht naar de juiste kleuren voorin het interieur, met als uiteindelijk doel het ontdekken van een persoonlijke stijl. De trendkleur is daar onderdeel van, inclusief een passend trendpalet.

Waarom kies jij voor Chinese Porcelain?

Je kiest Chinese Porcelain omdat je in je drukke leven écht wel wat ontspanning kunt gebruiken. We rennen, vliegen, vergaderen, discussiëren, feesten en vergeten zo nu en dan gewoon eens te relaxen. Dat kleur je daarbij kan helpen bewijst Chinese Porcelain wel. Met een mix van kobalt en Moody Ink Blue krijg je instant ontspanning. Alsof je naar een heldere blauwe lucht kijkt, of de diepe zee (droom droom). En nee, je valt er niet alleen bij in slaap ;-). Het geeft zeker ook sfeer en zit in de kleur een sprankje hoop. Hoop naar iets meer rust misschien?

Waarom kiest Sigma Coatings voor Chinese Porcelain?

Moederbedrijf van Sigma, PPG, ziet zelf ook dat we met z’n allen nogal drukke mensen zijn. Ze zijn op zoek gegaan naar een kleur met eenvoud en ons dichter bij de natuur brengt. We verlangen er stiekem gewoon naar. Een verlangen naar rust, ontspanning, slaap en de natuurlijke elementen. En daar kan Chinese Porcelain (kleurcode: PPG1160-6) ons mee helpen.

Hoe stellen ze de kleur vast als ‘Kleur van het jaar 2020’?

Het grappige is hoe ze de kleur ontdekken. Dat is niet simpel ezeltje prik op een aantal kleurstalen. De stylisten van PPG komen een aantal dagen samen om onder andere de trends op de catwalk, leefstijlen, demografie en geografie te analyseren om te bepalen welke kleuren veel terugkomen. Zo zijn ze erachter gekomen dat we klaar zijn met grijstinten en écht wel een beetje kleur kunnen gebruiken. Een kleur die je zintuigen prikkelt.

Thuisin en de ‘Kleur van het jaar 2020: ‘Chinese Porcelain’

Thuisin, of nou ja ik (Gemma), zal ik niet zijn als ik ook mijn ongezouten mening geef over deze kleur. Kijk, je hebt blauw en je hebt wauw blauw. En dit is toch wel de categorie wauw blauw. Een felle tint die andere kleuren goed laat uitkomen. Of je nu de combinatie met pastel of juist met neon maakt, het kán! Ook daar heeft Sigma Coatings over nagedacht met verschillende kleurpaletten met de thema Flow. Een hele muur, of juist wat accenten: met deze kleur kan je alle kanten op.

Meer weten of zien van Chinese Porcelain en het nieuwe Sigma trendpalet? Kom naar onze winkel en laat je inspireren. We bieden veel inspiratie met helpende tools, om zo de kleurkeuze en het kiezen van de juiste kleurcombinaties gemakkelijk samen te stellen. En we kunnen ook gelijk de kleur voor je mengen, zo zijn we dan ook wel weer 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Sigma Coatings ‘Kleur van het jaar 2020’: Chinese Porcelain

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging