Sigma kleur van het jaar 2022

Een kleur voor de rust, na weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.

Sigma kleur van het jaar: Olive Sprig

September is voor ons interieurliefhebbers een mooie maand. Het is de maand waar de trends voor het komende jaar gepresenteerd worden. Zo ook die van Sigma Coatings®. En ja, nu ben ik wel vaker enthousiast (sorry), maar over deze kleur helemaal. Want zoals Sigma zelf zegt, na weer een jaar van thuisblijven hebben we een kleur nodig die staat voor nieuwe groei en veerkracht. Olive Sprig is die verfijnde en elegante grijsgroene kleur die je de boost geeft! Ben jij net zo enthousiast als dat ik?

Sigma Kleur van het jaar 2022

Een veelzijdige en zeer benaderbare grijsgroene kleur, dat is de Sigma kleur van het jaar 2022. Daar zal je het met me eens zijn. Het is een kleur die je gemakkelijk in alle kamers van je woning én buiten kan toepassen.

Met Olive Sprig sta je midden in de natuur, iets wat we na wederom een jaar van opsluiting gewoonweg willen. Daarbij willen we ook kleur. Niet alleen jij, ook wij en alle professionele schilders kiezen steeds vaker voor een opvallende kleur verf. Een beetje rebellie in kleurkeuzes, niet meer het saaie en veilige, meer het optimistische. Het begin van een nieuw tijdperk in de interieurwereld.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Olive Sprig muurverf = de kleur voor jouw toevluchtsoord

Is het voor jou ook tijd om een nieuw toevluchtsoord te creëren? Laat dan je muurverf in de trendkleur Olive Sprig mengen bij Thuisin. Je zult verbaasd zijn hoe goed de kleur past bij houttinten, een betonlook vloer, stalen kozijnen of glanzende tegels. Wil je de botanische look helemaal compleet maken? Vergeet de kamerplanten niet, ik zeg 'go green!'

Liever een mini-make-over? Jouw toevluchtsoord creëer je net zo makkelijk in een klein kamertje of in een hoek van jouw grote woonkamer. Zo maak je er echt een plekje voor jezelf van.

Sigma kleurencombinaties om tot rust te komen

De kleur Olive Sprig past het beste bij een compleet kleurenpalet en dat heeft Sigma al voor je samengesteld: Horizion, speciaal voor de natuurliefhebbers onder ons. Er zijn meer kleurencombinaties!

Invlaluable is een glamoureus palet waar durf in zit. Of Introspective; voor alle mensen die genieten van het leven en voorrang geven aan zelfzorg. En wat dacht je van het kleurengamma Inspired, een echte energie booster in huis. Alle kleuren die passen bij deze thema's mengen we natuurlijk graag voor je! Kom langs en maak je huis kleur klaar voor 2022 met Sigma ‘Olive Sprig’.

Kom naar onze winkel

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin