Sigma kleur van het jaar 2023

In welke kleur vind je de combinatie van rust en energie? In de gedurfde blauwgroentint Vining Ivy van Sigma. Niet voor niets verkozen tot dé kleur van het jaar 2023. Bij Thuisin mengen wij hem voor je!

Sigma kleur van het jaar: Vining Ivy

Ik vind het knap. Om ieder jaar met nieuwe kleuren te komen waarvan er dan toch werkelijk weer eentje met kop en schouders bovenuit steekt. Vining Ivy is zo'n kleur en terecht de kleur van het jaar 2023. Door Sigma Coatings® als trend voor het volgende jaar uitgeroepen. En geloof me, dit is een absolute topper. Ik zou thuis zo de boel weer opnieuw gaan schilderen. Want hoe krijgen ze het bij Sigma voor elkaar om rust en energie in één kleur aan te bieden? Deze blauwgroentint is trendy, een tikkeltje modern en zo divers te combineren dat het eigenlijk in elk huis en interieur past. Ook in die van jou!

Ontdek muurverf

Kleur van het jaar 2023

Elk jaar in september dat trendgevoel hebben is toch geweldig? Want kleur heeft nou eenmaal een grote invloed op het gevoel dat een ruimte uitstraalt. Vining Ivy is een kleur die kalmerend werkt en niet verslapt. Een kleur juist vol energie.

Om de kleur zijn best te laten doen hoef je niet elke muur te verven, kies eens voor accenten. Als je dat doet dan zal je zien dat de kleur in elke ruimte past. Denk aan een deur in Vining Ivy of een statement met één of twee muren in deze frisse tint. Zelfs alleen de keukenkastjes voorzien van deze hippe kleur werkt ontzettend goed.

Inspiratie: welke kleur waar?

Wil je weten welke woonstijl bij jou past en of Vining Ivy dan een goede kleur is? Vraag het onze vakmensen! Wij kijken namelijk niet alleen naar kleurgebruik in een ruimte, natuurlijk ook naar jouw smaak en interieur en of een ruimte niet te groot of juist te klein wordt door een bepaalde kleur. We laten je graag zien wat kleuraccenten met een ruimte kunnen doen.

Vining Ivy; van kalmerende rust tot fikse energie-boost!

Dat heeft Sigma's Vining Ivy allemaal in zich! Het is het krachtige blauw samen met het verfijnde groen wat je in Vining Ivy ziet. De jade ondertoon gecombineerd met het blauw geeft een kalmerend effect. Een energie-boost krijg je juist van de smaragd ondertoon. En dat in één kleur!

Vining Ivy is een rijke, trendy kleur, geschikt voor binnen- en buitenshuis. Een gevoel van luxe krijg je als je deze kleur met gouden accenten en donkere tinten combineert. Zoek je meer een natuurlijke uitstraling, combineer Vining Ivy dan juist met gebroken wit en diepere houttinten.

Op de hoogte blijven? schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En wil je wel een nieuwe kleur op de muur, maar laat je dit liever doen? Dat kan! Dat noemen wij Service & Ontzorging. We doen niets liever :)

Sigma kleurencombinaties

Er zijn zoveel verschillende kleurenpaletten waarbij Vining Ivy perfect tot haar recht komt.

Een palet met neutrale en warme kleuren en lichte accenten, dat is Serenity. Deze gecombineerd met Vining Ivy zorgt voor nog meer rust. Origin: Absoluut een betovering in combinatie met Vining Ivy. Origin heeft de natuur als basis; aardse tinten met een avontuurlijke knipoog. Of wil je nog meer lef, meer uitdaging? Duality is van zichzelf al het meest uitbundige pallet van deze drie. Contrasterende kleuren van heldere pasteltinten naar sterkte neutrale kleuren. Zorgt zo voor een frisse, moderne sfeer. IJzersterke combinatie met de kleur van het jaar 2023 Vining Ivy!

Ontdek binnenverf

In onze winkel vind je advies, inspiratie en alle kwalitatief goede producten die je nodig hebt om van jouw huis een fijn thuis te maken. Wij mengen elke kleur voor jou. Kom langs voor krachtig blauw, verfijnd groen of zacht roze!

Kom naar onze winkel

Sandra
Geschreven door
Sandra

Blogger bij Thuisin. Tips, inspiratie, trends en nieuwtjes in mijn blogs op het gebied van interieur! Lees je mee?

Lees meer over Sandra