Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1978 beoordelingen van klanten.

Sigma kleur van het jaar: Olive Sprig

Een kleur voor de rust naar weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.

Door: Gemma op 27/08/2021

September is voor ons interieurliefhebbers een mooie maand. Het is de maand waar de trends voor het komende jaar naar voren komen. Zo ook die van Sigma Coatings®. En ja, nu ben ik wel vaker enthousiast (sorry), maar over deze kleur helemaal. Want zoals Sigma zelf zegt, na weer een jaar van thuisblijven hebben we een kleur nodig die staat voor nieuwe groei en veerkracht. Olive Sprig is die verfijnde en elegante grijsgroene kleur. Ben jij net zo enthousiast als dat ik ben?

Sigma kleur 2022 Olive Sprig
Sigma kleur 2022 Olive Sprig

Kleur van het jaar 2022

Een veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. Daar zal je het mee eens zijn. Het is een kleur die je gemakkelijk in alle kamers van je woning én buiten kan toepassen. Je komt weer een beetje in de natuur met de Olive Sprig, iets wat we na wederom een jaar van opsluiting gewoonweg willen. Daarbij willen we ook kleur. Niet alleen jij, ook wij en alle professionele schilders kiezen steeds vaker een opvallende kleur verf. Een beetje rebellie in kleurkeuzes, niet meer het saaie, maar meer het optimistische. Tijd voor een nieuw tijdperk in woninginrichting.

Olive Sprig – Kleur mengen voor jouw toevluchtsoord

Is het voor jou ook tijd om een nieuw toevluchtsoord te creëren? Laat dan de kleur mengen bij Thuisin. Je zult verbaasd zijn hoe goed de kleur past bij houttinten, of smaragdgroene tegels in de badkamer. En vergeet de planten niet voor een compleet botanische look.

Een toevluchtsoord kan ook in een klein kamertje of in een hoek van een grote woonkamer zijn. Zo maak je echt een plekje voor jezelf.

Sigma kleur 2022 Olive Sprig
Sigma kleur 2022 Olive Sprig

PPG kleurverhalen om tot rust te komen

De kleur Olive Sprig past het beste bij een compleet kleurenpalet die PPG heeft samengepakt onder het thema Horizion. Invlaluable is een glamoureus palet waar durf in zit. Of Introspective voor de mensen die genieten van het leven en voorrang geven aan zelfzorg. Of ga voor kleurengamma Inspired voor een energiestoot in huis. Alle kleuren die passen bij dit thema mengen we natuurlijk graag voor je! Kom langs en maak je huis kleur klaar voor 2022 met Sigma ‘Olive Sprig’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9307381193124 op basis van 1978 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging