Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Stijlvol in de zomer van 2019

Here comes the summer! Inspiratie nodig voor de ultieme inrichting van de zomer? -> Gemma geeft ’t door!

Door: Gemma op 24/06/2019

Ga je al fluitend naar je werk? Tel je af naar je vakantie, of heb je misschien al vakantie? Ruik je al die ganze tag naar zonnebrandcrème? Geloof me, dan is het officieel zomer! Als het niet ver boven de 30 graden is, is het mijn favoriete seizoen. De deuren wijd open (als het niet te heet is) veel licht in huis, blauwe luchten, zwoele avonden, koele wijntjes en veel bloemen. Dat is voor mij de zomer. En bij de zomer hoort een zomerse inrichting. Praktisch en romantisch, licht en toch kleurrijk, minimalistisch en toch gezellig -> met de zomer kan je alle kanten op. Inspiratie nodig voor een zomerse inrichting? Just keep reading:

Praktisch, licht en minimalistisch

Wat je in de zomer ongetwijfeld vaker doet dan in de winter is van buiten naar binnen lopen. Je zult versteld staan hoeveel zand je dan onbewust meeneemt naar binnen. Een praktisch vloertje, die je gemakkelijk schoon kan maken, is dan ideaal. Denk aan een gladde vloer zoals pvc of marmoleum. En een lichte vloer om het zomerse effect nog meer te benaderen. Nog een praktisch tipje, een droogloopmat is verrekte handig om bijna al het vuil van buiten tegen te houden. Scheelt je weer een avondje stofzuigen. Of, en dit is een beetje sluikreclame, je haalt een robotstofzuiger. Dat ding doet wonderen en is inmiddels mijn beste vriend in huis.

Romantisch, kleurrijk en gezellig

Zomerse stoffen, zoals linnen, maken je kamer romantisch. Maar niet alleen de stoffen, ook je accessoires. Veel hout zoals bamboe en rotan, white-wash elementen en voor buiten mooie snoerlampen en kaarsjes. Niet alles hoeft wit te zijn. Een Ibiza stijltje past toch perfect in de zomer? Ibiza is bijkans gewoon dé zomer! Dus gooi je huis vol met kleur, zoals kleurrijke gordijnen een flinke bos bloemen en maak het gezellig. Zomer = gezellig, zeker met een wijntje erbij 😄

Zal de zomer van 2019 net zo zijn als vorig jaar? Laten we het hopen. Maar laten we vooral hopen dat het dit jaar weer een stijlvolle zomer zal zijn. Thuisin helpt je in ieder geval een handje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.853164556962 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging