Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Sweets for my sweet: lekker zoet in huis

Het Suikerfeest is geweest. Gek op zoetigheid? Dan vind je deze huizen vast fan-tas-tisch. Lekker zoet in kleur! Krijg je al honger?

Door: Gemma op 05/06/2019

Zoete interieurs

Naast de warme gezelligheid van kerst en het ultieme lentegevoel bij Pasen hebben we nog een feestdag in het jaar die we niet voorbij moeten laten gaan. Al is het alleen al om het gevoel wat het oproept. Het Suikerfeest, het feest om het einde van de Ramadan (de vastenperiode van Moslims) te vieren. Nu wil ik verder niet ingaan op de feestdag op zich, maar als je het over suiker hebt, dan borrelt er bij mij een gevoel van ‘zoet’ op. En zoet past perfect in het thema van vandaag: zoete inrichtingen.

Zonder de kilo’s 😉

Goed, het bruggetje is wellicht wat vergezocht, maar als ik het jaarlijks over Kerst en Pasen heb, mag het ook wel gaan over andere (niet gelijk Nederlandse) feestdagen. Vandaar het Suikerfeest met de link naar zoet. Kan jij wel wat zoete inspiratie gebruiken, zonder bang te zijn voor de extra kilo’s 😉 Watch and see →

Pink pink en nog meer pink

Misschien komt het omdat ik een meisje ben. Maar bij zoete interieurs, denk ik toch echt aan interieurs die roze als basis hebben. In een meisjeshuishouding helemaal zo slecht nog niet. Met een man erbij moet je toch compromissen gaan sluiten ben ik bang. Alle muren roze en dan een enorme tv in de kamer. Of wissel het roze af met stoer zwart. Jij blij en de man des huizes blij. Enig nadeel van het zwarte is dat de zoetigheid er wel een beetje afgaat. En zo bedacht ik een andere oplossing. Alle pastelkleuren zonder roze.

Ook voor (zoete) jongens

Want pastel heb je ook in het groen, of in het blauw. En als ik het goed heb zijn dat ook jongetjeskleuren 😄 Niet gelijk een enorme zuurstok in huis, maar een subtiele mix van spekkies. Of een suikerspin. Kies zelf je zoete associatie en jij verlekkert je de hele dag in je zoete huis, zonder dik te worden.

Wil je ook een zoet interieur?

Ook al vier je geen Suikerfeest, of snoep je überhaupt niet (hoe dan??), een beetje zoetigheid kan iedereen wel gebruiken. Misschien inspireer ik je wel met deze zoete plaatjes en wil je daar wel meer van weten. Of doe eens gek, je wilt het toepassen in je huis, maar kom je niet verder dan een emmertje verf? Onze interieurstylisten staan te trappelen om een zoet plan voor je te maken. Gewoon even een zoet tipje van mij, ‘snoep’ maakt mij lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging