Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.

Thuisblijf tips: sporteditie!

Wees niet bang, ik ga je geen oefeningen voorleggen. Maar ik geef je wel tips hoe je thuis kunt sporten met een paar handigheidjes. Lees 't maar!

Gemma Door: Gemma op 20/04/2020

Raar hè, dat thuiszitten? Zoveel dingen wat je zo vanzelfsprekend is, is nu ineens best bijzonder. Als ik het betrek op mezelf mis ik toch het meest het feit dat de kinderen niet meer naar, in mijn geval, het kinderdagverblijf gaan. Want thuiswerken in combinatie met een peuterpuber en baby is, om het netjes te zeggen, een uitdaging. Of neem het ontspanningswijntje op vrijdagavond in de stad? Gone! Maar goed, we doen het voor het beste. En dan kunnen we het toch eigenlijk ook alleen maar het beste ervan maken? Want ben jij iemand die toevallig het sporten zo mist, wat ik mij nou net iets minder kan voorstellen, dan heb ik daar wel een paar tips voor. En nee, deze niet al te fanatieke sporter gaat je echt niet oefeningen voorschrijven haha. Wel een paar andere tips. Gewoon voor de fun. Wat een intro, dit móet wel wat zijn.

Kies de beste vloer

Volg je fanatiek de online lessen van je sportschool? Of ken je je hele sportregime uit je hoofd? Moet je daarbij springen, liggen, planken, opdrukken en nog meer van die halsbrekende toeren? Dan heb je echt een goede ondergrond nodig. Een stevige, niet al te gladde vloer het liefst. Een matje erop doet wonderen. Of gewoon een vloerkleed. Gebruik maken van de middelen die je hebt. Wat niet werkt is een oude houten vloer. Het kraakt hier als een malle als ik een keer de geest krijg om iets te doen.

Maak gebruik van wat je hebt

Niet zo’n oefeningetjes type? En heb je een trap in huis? Jaja, gaat u maar. 10 keer trap op trap af. En pak de zoldertrap gelijk even mee. Of het wat is, geen idee. En is 10 niet iets teveel? I don’t know! Het enige wat ik kan zeggen is, zorg dat je geen gladde trap hebt. Een profiel erop redt mensenlevens. Of tapijt. Maar ook dat schuurt zo lekker als je valt.

Forbo Marmoleum
Thuisin Stairsolutions trap bekleding traprenovatie
Blog donkere raamdecoratie - sport

Zorg voor privacy

Niets zo gênant als dat de hele buurt kan zien hoe jij als een malle je oefeningen aan het doen bent. In de sportschool niet zo raar, maar in huis? Dus alsjeblieft. Dicht die raambekleding of je gordijnen. Dat jij je in het zweet wilt werken kun je toch echt het beste privé.

Tranquil Dawn eettafel - voorjaar - sport

Thuisin helpt (een beetje)

Genoeg tips? Sleur dan man/vrouw/kind dan mee in je fanatieke-thuisblijf-sportregime en ga aan de bak. En voor als je nog geen goede vloer hebt, nog geen gordijnen of mij toch echt op m’n blauwe ogen vertrouwd en zeker weet dat schilderen helpt (want ook daar verbrand je calorieën mee): kom dan naar Thuisin. We helpen je, ook in deze tijden, heel graag!

Oja, mijn laatste tip: zorg wel voor voldoende vocht. Dus vergeet niet die 0,75cl flessen wijn in de koelkast te tillen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8541797611565 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging