Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Thuisin regelt ‘t! Maar wat precies? Gemma neemt je mee in onze ontzorging!

We schreeuwen het vaak genoeg: Thuisin regelt ’t voor je! Maar wát regelen we nu?

Door: Gemma op 29/10/2019

De service van Thuisin

Vaak genoeg heb ik het erover: de service van Thuisin. Dat we alles voor je doen. Op het gebied van woninginrichting dan. ‘Maak je niet druk, Thuisin regelt ’t wel voor je. Ga jij nou maar genieten straks als het klaar is en alles gewoon klopt.’ Maar wat doen we dan allemaal? Waar kan je wél mee helpen en wat kan je echt beter aan ons overlaten? Stap voor stap neem ik je mee in onze ontzorging. Stap je mee?

  1. Inspiratie

Elk nieuw project start met een bak vol inspiratie en natuurlijk het meest passende advies. Of je nu gaat verbouwen of verhuizen. Voor inspiratie kan je terecht bij tadaa: Thuisin. Ik zelf blog er natuurlijk op los als het gaat om de laatste trends en ook op onze Pinterest pagina staan wij niet stil.

2. Advies

Daarnaast krijg je vanaf je eerste bezoek in onze winkel al advies. Zo zijn we heel nieuwsgierig in naar wat je nodig hebt, in welke ruimte je de producten nodig hebt en wat je basisstijl is. Vanaf dat punt bepalen we wat bij jou en je woning past. We adviseren je op het gebied van kleur, producten, materialen, toepassing en stijl.

3. Meten

Als je dan alles hebt gekozen, bestellen we het natuurlijk voor je. Wel moeten we eerst weten welke maten je moet hebben. We komen dan ook bij je thuis om je vloeren, wanden en kozijnen op te meten. Zo weten we precies hoeveel we moeten bestellen, zodat jij (en dat is zeker belangrijk voor je raamdecoratie), alles exact op maat hebt.

4. Monteren

Is het binnen? Dan komen we de vloer voor je leggen, het behang voor je plakken en monteren we je raamdecoratie. We draaien zelfs onze hand niet om als we je gordijnen op moeten hangen.

5. Garantie

Het kàn natuurlijk dat een stuk pvc krassen heeft. Ook kàn het dat je raamdecoratie net niet goed hangt. Als wij je hebben geholpen met het leggen en monteren, dan helpen we je ook met als er iets niet goed is. Dat is de garantie die je van ons krijgt.

Deel het resultaat

Dus dat is wat we allemaal voor je regelen. Als jij voor ons de koffie regelt en eventueel een lekker koekje dan staat we quitte 😉 En vergeet daarna niet te genieten hè én foto’s in te sturen van het resultaat: dan maak je kans op een waardebon van €500,- whoop whoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging