Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Tijd voor luxe, tijd voor goud!

Het is een trend en het blijft een trend: goud in je interieur. Ga voor subtiele gouden accessoires als eyecatcher in je kamer.

Door: Gemma op 23/10/2017

Bling bling bling! Tijd voor luxe, tijd voor goud in je interieur! Wist je dat goud écht niet gelijk kitscherig hoeft te staan? Het heeft wel iets van klasse. En, niet geheel onbelangrijk, het is een trend. Eigenlijk stiekem al wel een tijdje. Maar dat betekent niet dat we het moeten negeren. Goud is hot! Hoe hot? Zo hot:

Glamour Gold

Met goud kan je alleen niet helemaal over te top gaan. Maar als je goud rustig toevoegt in je interieur met een aantal accessoires, staat het juist ‘classy’ en maakt het in het geheel warm en smaakvol. Ieniemienie details in deze rijke kleur, zoals kastdeur-knopjes of als omlijsting van je fotolijstjes. Of kies iets groter en ga voor een goudtint op de muur met behang. Dat kan in verschillende patronen en gradaties. Door het stijlvolle materiaal komt het licht er ook beter in uit. Zodoende staat goud ook fantastisch als lampenstandaard of iets kleiner als fitting. Bedenk wel dat hele glimmende versies soms echt nog wel too much kan zijn, mat is beter.

Combineren

Het mooie aan goud is, is dat je het met vele kleuren en materialen kan combineren. Het ‘past’ overal bij. Of je nu een kleurrijk geheel in je kamer hebt, eclectisch woont of juist het liefst in het zwart/wit leeft. Het staat geldig bij de kleur van het jaar 2018 Heartwood én bij de kleur van 2017: Denim Drift. Zet een subtiel tintje goud in je interieur als eye-catcher en het maakt je huis af. Zeker zo richting de kerst kan je goud niet meer negeren. En met kerst mag je best een keer los gaan. Hoe te gek zou een gouden kerstboom wel niet staan in je kamer? 😉  Het moge duidelijk zijn, je hoeft niet meer te twijfelen. Goud mag, kan en staat in ieder interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging