Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Trend van dit moment: droogbloemen

Speciaal voor bloemenliefhebbers die niet zo lief zijn voor de bloemen: droogbloemen. Inspiratie & tips over droogbloemen lees je in de blog!

Gemma Door: Gemma op 19/02/2020

Tijd voor opsmuk in huis

Tijd voor een beetje inspiratie voor bij je nieuwe woninginrichting. Want je kan wel de meest perfecte vloer laten leggen en onwijs sfeervolle raamdecoratie op laten hangen… Als je het verder niet een beetje opsmukt in huis, dan woon je nog steeds niet happy de peppie. Weet je wat dan écht niet kan ontbreken? Bloemen! En ben je niet zo’n goede verzorger voor je bloemen? Maak het jezelf dan niet zo moeilijk en kies voor de trend van dit moment: droogbloemen.

Bloemen die niet verleppen

Zelf ben ik een fanatiek bloemenkoopster. Maar heb ik er verstand van? Neeh, niet echt. Dus ik zet ze vaak in een vaas, gooi dat zakje voeding erbij en wacht tot ze weer doodgaan. Zonde natuurlijk. En ben ik de enige hierin? Vast niet. Daarom heeft iemand op planeet aarde nu bedacht dat we onze bloemen niet meer hoeven zien te verleppen. Want verleppen kunnen de droogbloemen niet. Maar hoe dan? De verse bloemen hangen ze op de kop en zo drogen ze in. Net als dat ene Valentijns roosje van je anonieme liefje die je niet weg wilde gooien. Maar goed, als die bloemen zijn ingedroogd heb je — droogbloemen. En die zal je nooit dood zien gaan, ze zullen namelijk langer in je huis ‘leven’ dan die ene vis in de vissenkom. Want die heeft wel water nodig 😉

Droogbloemen Skandinavische club
gedroogde bloemen thestylebox.nl
Droogbloemen Skandinavische club vaas

Droogbloemen dus. Als je ze nog niet hebt, schaf dan een setje aan. Je zult zien dat, ook al leeft er geen bloem meer, je huis ervan zal opleven. Zeker in combinatie met je mooie nieuwe woninginrichting of course, laten we dat niet vergeten. Ik wil ze. Jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Trend van dit moment: droogbloemen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging