Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Trendkleur 2017 vergrijsd blauw: Denim Drift!

Een verfijnde vergrijsde blauwtint met een frisse kijk op het leven!

Door: Gemma op 09/04/2017

Denim Drift

Dat een uitgesproken kleur een eyecatcher is in je interieur weet iedereen. Dat het een kwestie van smaak is voor welke kleur je gaat, weet ook iedereen. Ben je echt toe aan kleur in huis, alleen heb je zelf geen inspiratie welke kleur dat moet zijn? Of houd je wel van afwisseling en volg je graag de trends? Hulp is in aantocht. Ieder jaar kiest namelijk het Global Aesthetic Center de kleur van het jaar. En de trendkleur van het jaar 2017 is… (tromgeroffel) Denim Drift! Een kleur waarmee je alle kanten op kan, aldus Flexa Pure.

Styling van trendkleur 2017 Denim Drift

Denim Drift is een verfijnde vergrijsde blauwtint die een frisse kijk op het leven geeft. We komen de kleur elke dag overal tegen, denk aan de heldere lucht of je eigen spijkerbroek. En nu mag de kleur ook terugkomen in ons interieur. Om te laten zien hoe divers Denim Drift is, heeft ons Global Aesthetic Center vier onderliggende thema’s samengesteld, waarbinnen deze kleur er elke keer weer anders uitziet. Het combineren van Denim Drift hoeft niet in hetzelfde kleurpalet te vallen.

Verschillende stijlen

De kleur transformeert als je hem combineert met andere kleuren en daardoor heel goed toepasbaar in verschillende stijlen. Zo past Denim Drift perfect bij de kleur van het jaar 2016, Okergeel. Blauw en goud/geel zijn nu eenmaal contrastende kleuren die elkaar goed versterken.

 

Poedertinten

Met poedertinten, zoals zachtroze versterk je de kleur blauw. Voeg daar nog knalkleurtje bij en je kamer begint te stralen. Daarbij kan je ook kiezen voor accessoires in dezelfde kleur voor meer rust en eenheid.Of je Denim Drift nu toepast op de muur, of op de eetkamer stoelen die hoognodig een opknapbeurt nodig hebben, het kan allemaal.

Advies ThuisIn

Denim Drift past in ieder interieur. Van stoer tot klassiek en van de woonkamer tot kinderkamer. Laat je in de winkel uitgebreid adviseren naar de mogelijkheden.

 

Bronnen: Akzo Nobel en Prchtg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging