Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Trendspotting 2018: raamdecoratie

Je hebt gelijk, we zitten nog middenin de winter. Alleen nu net in het nieuwe jaar, denk ik heel graag meer lichturen en frisse kleurtjes in huis. Ook voor mijn ramen. Dus ben ik op zoek gegaan naar de komende trends!

Door: Gemma op 24/01/2018

Trendspotting voor raamdecoratie

Gespot; de interieurtrends op het gebied van raamdecoratie. En dat van onze eigen collectie LOOKin. En die trends hebben alles te maken met jouw huis als veilige thuishaven. Een knusse plek waar je je lekker kunt terugtrekken van alle impulsen en hectiek van de buitenwereld. Je eigen fijne cocon. Wie wil dat nou niet? Nou, ik wel! En ik denk nog velen met mij. Daarom vandaag op de blog: trendspotting voor dé raamdeco trends die voor volgend jaar onmisbaar zijn voor jouw interieur.

Heart Wood

Je weet het vast al. Flexa heeft de kleur Heart Wood verkozen tot de kleur van het jaar 2018. Een zachte kleur die je in contact laat komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur. Met deze subtiele tint maak je allerlei kleurencombinaties om verschillende stemmingen in je kamer te creëren. Maar laten we eerlijk zijn. Het is gewoon een heerlijke kleur om in je kamer te hebben. En helemaal als het terugkomt in je raamdecoratie. Ik zeg dikke ‘like’ voor de Heart Wood plissés.

Retro & Vintage

Je ziet het in het interieur zelf al steeds meer. Vintage elementen en retro patronen. Met deze houten jaloezieën gaan wij helemaal terug naar de jaren ’60 en ’70. Het geeft een warme uitstraling in je kamer. Ik zie het wel voor me. Zal ik gelijk die vintage draaischijftelefoon weer uit de kast halen? En een geel/bruin/oranje behangetje op de muur plakken? Of gaat dat te ver? 😉

Color Blocking

Dat kleur weer mag zien we met de nieuwe trend color blocking. Het combineren van felle en contrasterende kleuren. Kies voor een felgekleurd plisségordijn met een rustige pastelkleur muur ernaast. Alles voor een statement in je interieur. Durf jij het aan?

Prints en geometrische vormen

Cirkels, stippen, driehoeken, streepjes en ruiten. Allemaal vormen die je prima terug kan laten komen in je raamdecoratie. Waarom effen als het in print kan? Speels en opvallend, helemaal in de trend van 2018.

 

En? Kan jij al een keuze maken voor nieuwe raamdecoratie in 2018? Wel lastig zo hè. Kom dan langs bij Thuisin. Dan kan je de nieuwste trends op raamdecoratie gelijk zien.

 

 

Deze blog is geschreven met inspiratie van BeCe, onze leverancier van LOOKin raamdecoratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging