Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Tuintafel dekje – zomer editie

Wedden dat de BBQ al een paar keer bij je is aangestoken? En heb je daarbij gedacht aan een gezellige tuintafel? Thuisin geeft je de nodige inspiratie!

Door: Gemma op 08/07/2017

De BBQ tuintafel

De zomer is al volop bezig. En wedden dat de BBQ bij jou al regelmatig is aangestoken? Gezellig met een grote groep vrienden en een verfrissend rosétje on the side. Of een vlugge BBQ na werktijd om heerlijk te genieten van de lange zwoele avonden. Heb je op dat soort momenten weleens goed aandacht besteed aan je buiten-eettafel? Je weet wel, die tuintafel waar je in dit land maximaal zo’n 3 weken aan zit? Wil je daar echt een gezellig sfeertje creëren? Dan heb ik nog wel een paar tips en een bak vol inspiratie voor je.

Als je je tafel met kerst kan aankleden met sierlijke borden, mooi bestek en kaarsjes dan kan je dat ook voor je zomerse tuintafel.

Begin met de basis. Een mooi linnen tafellaken, of bamboe placemats. Pas je servies op elkaar aan. Borden, kommen en glazen van hetzelfde soort en in dezelfde kleurlijn. Leg lampjes op tafel, of hang ze erboven. Bloemen of mooie takken eucalyptus maken het geheel compleet. Zoveel ideeën, zoveel keuzes, zoveel smaken. Dus tot zover mijn geschreven tips: eigenlijk vertellen de foto’s het verhaal! Voor welke stijl ga jij?

Geniet van je zomerse eettafel en van de vele nog te komen BBQ’s.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging