Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

‘Uit je comfort-zone’ – schildereditie

Tijd om uit je comfort-zone te stappen! Ik ga het, na flink overleg, gewoon doen. Iets met een kwast en veel kleur: ik ga mijn plafond schilderen. Jij ook?

Door: Gemma op 26/08/2020

Ben jij weleens zo volledig buiten je comfort zone gestapt dat je na die tijd dacht, ‘had ik dat maar eerder gedaan?’ Nou, op dat punt zit ik dus nu. Ik ben vaak van de simpele en snelle oplossing, maar op dit vlak ga ik gewoon eens gek doen. Overleg moet ik thuis nog voeren, dus misschien moet ik het nog niet wereldwijd bekend maken. Maar ach, doe het toch: ik ga het plafond verven. Ik zie het steeds vaker en ik kan het niet tegenhouden. Ik wil het ik wil het ik wil het. En waarom? Nou hierom:

Blog plafond groen Flexa

Alles voor de eenheid

Vaak schilderen we één wandje. Als ik het heb over aparte kleuren hè, uitgesproken kleuren. Maar waarom doen we niet gewoon alles? Gewoon een stuk plafond erbij. Waarom hebben wij als standaard gekozen dat je alleen een wand een kleur geeft? Waarom niet het plafond erbij? Zo creëer je toch alleen maar meer eenheid, of ben ik nou gek?

Flexa Spiced Honey plafond schilderen

Gewoon anders dan anders

Uit m’n comfort zone stappen is een ding, maar anders doen dan hoe anderen het doen past mij wel. En dat is ook zo als je het plafond mee gaat schilderen in dezelfde kleur. Anders dan anders. Hoeft niet helemaal hè. Je kunt ook zo’n zithoek blok maken. Of voor in je slaapkamer een bed ombouw schilderen. Neem dan ook gelijk je vloer mee. Al is dat misschien een stapje te ver? Uit je comfort zone 2.0 🤩

Denim Drift woonkamer trendkleur 2017 - plafond schilderen

Omdat het kan

Kleur is leven en hoe meer kleur in je leven, in huis dus, hoe meer leven in de brouwerij. Zelf stimuleer ik mensen om meer kleur op de wanden te smeren en zeg altijd dat een emmer verf zo is aangeschaft. Een andere kleur erover heen is ook zo gedaan, mocht de kleur toch niet bevallen. Neem in het vervolg ook je plafond gewoon mee. Want het is zo weer overschilder baar. Let wel op wat voor een soort plafond je hebt. Hout, beton, gips? Voor alle soorten weer een ander soort verf.

Ik ga het doen! Of tenminste, ik ga het overleggen hier in huis en het doen! Jij ook? Leuke uitdaging toch? Succes!! en voor tips weet je ons te vinden hè?!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging