Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1070 beoordelingen van klanten.

Vacature allround commerciële binnendienst medewerker

De jacht op Jorn 2.0!

Door: Anke Kuipers op 23/05/2017

Gezocht: Jorn 2.0 (beter bekend als een allround commerciële binnendienst medewerker)

Dit is Jorn. En sinds 2016 is hij bij ons in dienst op het hoofdkantoor van Thuisin. In zijn functie voert hij veel diverse taken uit waaronder: 

  • Opnemen telefoon, vragen beantwoorden of doorzetten naar collega’s
  • E-mails van particuliere klanten en winkels beantwoorden
  • Ontvangen van leveranciers
  • Verwerken post
  • Chats beantwoorden
  • Monitoren voortgang bestellingen van particuliere klanten
  • Beheren van het artikelbestand
  • Aanpassingen doorvoeren op diverse websites
  • Controleren websites op juiste inhoud

Een afwisselende, leuke baan in een gezellig team, al zeggen we het zelf. Maar door de sterke groei van het aantal winkels en de werkzaamheden die daaruit voort komen, kan hij dit niet meer alleen. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega voor hem in de functie van allround commerciële binnendienst medewerker.
Eigenlijk zoeken we niet zomaar iemand, wij zoeken een Jorn 2.0. (maar een Vincent, Maarten, Jessica, Astrid of iemand met een andere naam kan natuurlijk ook prima!)

“De vragen die bij mij binnen komen zijn heel divers. Dit kunnen vragen van winkels zijn over prijzen, marketingmateriaal, aanpassen gegevens tot aan vragen van eindklanten over hun bestelling of de producten die we leveren.

De taken op het gebied van artikelbeheer bestaan uit het aanmaken en wijzigen van artikelen in ons PDM-systeem. Ik zorg voor de juiste prijzen, afbeeldingen, kenmerken etc. en dat deze producten op de juiste websites te vinden zijn en de correcte informatie tonen.”

Wij zoeken iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig, zeer servicegericht en absoluut stressbestendig. Commercieel inzicht is je niet vreemd. Daarnaast heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en goede kennis van Office & Outlook. Werkervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen.
Wij zijn specifiek op zoek naar iemand die fulltime beschikbaar is. Je komt te werken in een team van 4 personen.

Thuisin is een sterk groeiende formule van woninginrichters. Inmiddels bestaan deze formule uit ruim 40 winkels, verdeeld door heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Goor worden de winkels ondersteund met advies, inkoop en marketing. Vanwege het veranderde koopgedrag is de formule zeer actief op internet.

Zie jij jezelf als perfecte kandidaat voor deze functie, mail dan je motivatie én cv naar anke@thuisin.nl.  De eerste gesprekken staan gepland op donderdag 15 juni.

Meer weten over Thuisin? Kijk dan eens op www.thuisin.nl. Heb je vragen? Bel dan naar 0547-276191 (Anke Kuipers) of mail naar bovenstaand emailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.788785046729 op basis van 1070 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging