Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1577 beoordelingen van klanten.

Vacature SEA-marketeer

Ben jij een SEA-marketeer met ervaring en toe aan een nieuwe uitdaging? Nou die hebben wij voor je; en wat voor een! Lees hier meer over onze vacature SEA-marketeer.

Door: Anke Kuipers op 17/09/2020

Vacature SEA-marketeer

Ben jij een SEA-marketeer met ervaring en toe aan een nieuwe uitdaging? Nou die hebben wij voor je; en wat voor een! Als je bij ons komt werken, werk je eigenlijk niet voor één maar voor een aantal bedrijven. Allemaal bedrijven op het gebied van woninginrichting en een bedrijf met een webshop voor verf.
Je moet dus goed kunnen schakelen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat maakt werken bij ons alleen maar interessanter!

Over de functie:

We geven jaarlijks veel geld uit aan zoekmachine-adverteren en dan voornamelijk via Google. Het is dan ook belangrijk om daar een zo hoog mogelijk rendement op te halen. Een geslaagde conversie is voor ons een bezoeker in een van onze winkels of een verkoop in de webshop. Daarop zal dan ook jouw focus komen te liggen.

Binnen ons gezellige team ben jij dé persoon die zich bezighoudt met online advertising. Maar je doet het niet helemaal alleen; er staat een team specialisten achter je van online marketing agency’s (Adwise en Happy Idiots, beiden Google Premium partners) en een interne marketingafdeling. Daardoor heb je altijd toegang tot veel kennis en kun je sparren over keuzes omtrent de beste strategie. Vervolgens voer jij deze door in de campagnes. Dit kan voor elk bedrijf weer anders zijn.

Je analyseert de campagnes dagelijks. Je verzamelt en rapporteert de resultaten en waar nodig stuur je direct bij. Onze campagnes zijn veelzijdig dus we zijn op zoek naar een ervaren SEA-marketeer die Google Ads tot in de puntjes beheerst en voor wie Google geen geheimen kent. Als je ook thuis bent in het promoten van social media, dan is dat een mooie pré.

Je werkt vanuit onze locaties in Goor en Hengelo (GLD).

Herken jij je in dit:

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met advertising (SEA) in het liefst een consumentenmarketingomgeving
 • Je bent 36-40 uur beschikbaar per week
 • Je hebt een relevante hbo opleiding afgerond op het gebied van marketing en communicatie
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met SEA en verschillende online (advertising) tools als Google Analytics, Google Ads, Affiliate marketing, Display etc.
 • Je bent analytisch ingesteld en je werkt accuraat
 • Je kunt goed een budget bewaken en sturen op ROAS (webshop)
 • Je bent flexibel; je vindt het geen probleem om geregeld te schakelen tussen alle advertising accounts die je beheert
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines en ad-hoc werkzaamheden

Over ons aanbod:

Wij bieden je een leuke baan in een enthousiast team. Je krijgt de kans om de functie grotendeels zelf vorm te geven en in te delen.

 • Leuke afwisselende baan
 • Marktconform salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling
 • Opleidingsmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Prettige, informele werksfeer waarbij collega’s altijd voor elkaar klaarstaan


Over ons:

De Comafin Groep is de overkoepelende organisatie van een aantal sterk groeiende formules van woninginrichters zoals Thuisin, De Woonspecialist en Woninginrichting-Aanhuis.nl. Inmiddels bestaan deze formules gezamenlijk uit ruim 150 winkels, verdeeld over heel Nederland en het aantal neemt nog steeds toe. Deze winkels richten zich o.a. op de verkoop van vloeren, kasten op maat, verf, behang en raamdecoratie. Vanuit ons kantoor in Goor worden de winkels ondersteund met advies, inkoop en marketing. In Goor werken circa 20 mensen.
Daarnaast hebben we een webshop, gericht op de verkoop van verf. Het kantoor van deze webshop bevindt zich in Hengelo (Gelderland). Hier werken ongeveer 30 mensen.

Door onze sterk groeiende organisatie zijn er interessante doorgroeimogelijkheden. Dus heb jij ambitie? Dan ben je bij ons absoluut op de juiste plaats!

Solliciteren?

Zie jij jezelf als de perfecte kandidaat voor deze functie, mail dan je motivatie én cv naar Anke Kuipers, strategisch manager (anke@comafin.nl). Eventuele vragen kun je per mail stellen of via 0547-276191.
De eerste gesprekken staan gepland op donderdag 1 en/of dinsdag 6 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.857324032974 op basis van 1577 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging