Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1859 beoordelingen van klanten.

Vakantiesfeer midden in de winter

Heel langzaam gaan we weer richting de zomer. Toch neem ik je vast mee in de vakantiesfeer met de meest zomerse interieurs voor 2018!

[avatar] Door: Gemma op 09/02/2018

Vakantiesfeer

Heel langzaam, ik herhaal héél langzaam, gaan we weer richting de zomer. Al denken de weergoden daar op dit moment nog compleet niet aan. Ik wel! Om eerlijk te zijn beeld ik mijzelf al wel in met een wijntje in de zon op het strand. Mijn lijf heeft bakken vitamine D nodig. Maar ik herhaal het nog een keer, de weg naar de zomer duurt nog lang. En als de zomer niet bij ons komt, gaan wij wel naar de zomer. Helaas, ik kan je niet meenemen naar de hete zon in Australië. Wel kan ik je in de vakantiesfeer brengen met kleur in je interieur. De meest zomerse interieurs van 2018 lees je nu hier. En een zomer in je interieur is toch bijna hetzelfde als zon, strand en een wijntje?

Zomer gaat, voor mij in ieder geval, samen met kleur. Kleur die je gelijk naar de kust van Portugal of Griekenland brengt. Blauw, roze, oranje. You name it, als het maar fel is. Al gedacht aan een zomerse muur met een gekleurd behangetje? Of ga je met het (kleur)seizoen mee en verf je liever je muur in een zonnig kleurtje? En vergeet je accessoires niet.

Niet alleen kleur kan je interieur een summer vibe geven. Ook materiaal speelt een rol voor een vakantiesfeer. Zat je stiekem al te denken aan nieuwe gordijnen én wil je zomer in je huis? Scheelt dat even dat je deze blog leest. Als je zomerse gordijnen wilt, dan zijn linnen varianten de beste keus. Al kan je met alles wat van stof je interieur zomers maken. Kussens met palmbomen print, keramieken mokken van mintgroen. Hout en rotan zijn natuurlijk ook onmisbaar in een zomers interieur.

Moraal van dit verhaal. Als de zomer in een slakkentempo onze kant op komt, moeten wij maar met een rotgang zelf voor die zomer zorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.91231845078 op basis van 1859 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging