Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Veilig winkelen met CBW

Grote of kleine aankopen, iets wat je koopt voor jezelf of voor de buurman: je bent verzekerd van je geld of je producten bij een CBW-erkend bedrijf.

Door: Gemma op 08/05/2017

Veilig winkelen met CBW

Veiligheid boven alles. En dan heb ik het niet over je licht op de fiets, of de gordel om in de auto. Veiligheid op het gebied van winkelen en veiligheid voor je geld. Jij kiest namelijk zelf waar en waaraan je je geld aan uitgeeft, winkels moeten daar op een negatieve manier geen rol in spelen.

Iedereen die ooit wat gekocht heeft, heeft het vast al eens meegemaakt: de winkel waar je spullen gekocht hebt gaat failliet. Balen voor de winkel, maar soms ook voor jou. Want wat als je al een aanbetaling hebt gedaan? Is dan je geld ineens weg? Niet als je het gekocht hebt bij een CBW-erkend bedrijf, zoals Thuisin.

CBW Erkend

Ik zelf ben een echte shopper. En ook ik heb weleens een aankoop gedaan die niet aan is gekomen, of wat al kapot was voordat ik het zelf in mijn handen heb gehad. Gelukkig wel allemaal verzekerd en met garantie. Dat is het voordeel van een bedrijf wat CBW erkend is. Voor de consument zijn een aantal regels opgesteld over bijvoorbeeld, aanbetalingen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Uitleg CBW

Verzekerd van geld en producten

Als goed geld bestedende consument, dat is goed voor de economie, vind ik het fijn om te weten dat wat er ook gebeurd met de winkel, ik in ieder geval een aantal rechten heb. Dat koopt een heel stuk gemakkelijker. Of het nu om grote of kleine aankopen gaat, iets wat je koopt voor jezelf of voor de buurman: je bent verzekerd van je geld of je producten.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is; winkel gerust bij Thuisin. Heb je een klacht over een gekocht product, dan lossen wij deze voor je op. Is er iets misgegaan met het leggen van je vloer, of gaat je raamdecoratie in een korte tijd scheef hangen; dan heb je recht op garantie. En (zeer onwaarschijnlijk maar we willen je het wel graag meegeven) mocht Thuisin failliet gaan, dan wordt je eventuele aanbetaling verrekend.

Wat houdt jouw eigenlijk nog tegen om te gaan shoppen bij Thuisin?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging