Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.

Verthuizen is dé trend van 2020: maar wat is het?

Lukt het je niet om te verhuizen door de huidige woningmarkt? Verthuis dan! Verthuizen doe je ook bij Thuisin en Gemma blogt er fijn even over!

Gemma Door: Gemma op 04/02/2020

Het galmt al tijden in de wandelgangen. Een, in mijn oren, fantastisch woord die de lading van de inhoud volledig dekt. Verthuizen. Op de lijst om het woord van 2019 te vertolken. Helaas niet gewonnen, maar dat maakt mij niet minder enthousiast. Naast dat het woord ‘thuis erin zit, van Thuisin snap je, is het een trend van het afgelopen jaar die ik kan omarmen. En ook al is uitleg over het woord ‘verthuizen’ niet echt nodig, ik neem je toch met alle liefde mee naar de volle betekenis. Here we go.

Verhuizen in je eigen huis

Verthuizen is heel simpel: in je eigen huis verhuizen. En nee, dan heb ik het niet over de bank op een ander plekkie neerzetten en je dooie planten vervangen voor versere exemplaren. Nope, verthuizen is het compleet veranderen van je interieur in het huis waar je misschien al járen woont. Wat we massaal doen, mede door de krapte op de woningmarkt, is het goed investeren in een fris en nieuw interieur mét kwaliteit en service. En weet je… dat kan gewoon bij Thuisin.

Luxaflex rolgordijn - verthuizen
Gordijnen - verthuizen

Make-over in je eigen huis

Van je bestaande woning kan je echt iets nieuws maken als je alleen al je woninginrichting aanpast. Je kent die make-over woonprogramma’s vast wel. Saaie inspiratieloze woonkamers krijgen een flinke boost met alleen al het vernieuwen van de vloer. En met een beetje nieuwe aankleding erbij, zoals gordijnen en raamdecoratie, met kleur in behang en verf, heb je een compleet nieuw huis! Een huis waar je nog tijden in kunt wonen. Want waarom zou je verhuizen als je ook kunt verthuizen?

Toch verhuizen?

Even een kleine side-noot: als je wel gaat verhuizen doen we natuurlijk exact hetzelfde. We denken zelfs graag met je mee als je gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning óf als je gaat verbouwen. Want fijn wonen doe je niet alleen in een woning met mooie spullen, het mag ook best praktisch zijn. Maar, als je daar meer van wilt weten moet je gewoon even langskomen. Mag best: we zitten in de buurt 😌

Toch ben ik nieuwsgierig… Zou jij graag ‘verthuizen’?

Thuisin Duste - verthuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Verthuizen is dé trend van 2020: maar wat is het?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8559850374065 op basis van 1604 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging