Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Voor sfeer en warmte; vloerkleden

Vloerkleden, het ideale product voor meer warmte in koudere dagen.

Door: Gemma op 25/03/2017

Eenheid

Naast de warmte, kleed een vloerkleed het huis ook aan. Of je nu kiest voor kleur of neutraal, hoog polig of linnen, met patronen of effen, groot of klein: vloerkleden brengen sfeer en warmte in je huis. Een vloerkleed zorgt ook voor een geheel. Het zorgt ervoor dat alle objecten, zoals je bank, salontafel en fauteuil, een eenheid vormen. Datzelfde effect krijgt je bij het plaatsen van een vloerkleed onder je eettafel.

Hoe kies je jouw geschikte vloerkleed?

Vloerkleden heb je in allerlei soorten en maten. Voldoende keuze voor iedereen, maar hoe kies je nu het vloerkleed dat bij je past? Voor iedere toepassing van het kleed is de afmeting van belang. Ben je op zoek naar een intiem plekje op de bank, kies dan voor een kleiner kleed en leg deze dan voor de bank en je stoel(en). Wil je meer ruimte creëren, laat dan het grotere kleed deels verdwijnen onder je bank. De oplossing voor de eenheid in je woonkamer. Kies je voor een vloerkleed onder de eettafel, zorg er dan voor dat je voldoende ruimte hebt om te schuiven met de stoelen.

Kleur en materiaal zijn natuurlijk voor het zicht de meest belangrijke keuzes. Voor een uitgesproken opvallend kleed kies je voor felle kleuren of een kleed met een druk patroon. Gaat het je om de warmte, dan zijn hoogpolige ‘aaibare’ vloerkleden zeer geschikt, ongeacht de kleur.

Collecties bij Thuisin

Ieders woonwens is als het gaat om vloerkleden anders. Benieuwd naar welke stijl het beste bij je past? Kom dan gerust eens kijken en voelen bij één van onze winkels voor een persoonlijk advies. Voor het beste resultaat is het juiste advies van groot belang voor jarenlang plezier. Wij hebben merken als Thuisin, LOOKin, Desso en Bonaparte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging