Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Voorjaarhuis veranderkriebels

Hemel op aarde: dit weekend waren de temperaturen verrukkelijk! Daar krijg je toch de voorjaarskriebels a.k.a. veranderkriebels van? Tips om toe te geven aan deze veranderdrang in onze blog!

Door: Gemma op 09/04/2018

Ben jij al klaar voor het voorjaar?

Hemels, dit weekend was hemels! Geen woord aan gelogen toch? Eindelijk begint toch ├ęcht het voorjaar. Eindelijk echt die zon en de blauwe lucht waar we weken, nee wacht, al m├í├índen op wachten. Zelfs de vroege vogeltjes waarderen we een stuk meer. Gooi die melkflessen (lees: je benen) naar buiten en neem die zonnestralen op.

Ook als je niet zoÔÇÖn fan bent van het buitenleven, kun je niet om het voorjaar heen. Als je een beetje op mij lijkt (interieurliefhebber, nooit tevreden en extreem trendgevoelig) dan heb jij ook de ontiegelijke drang naar een nieuw interieur. Laten we het een gevalletje extreme veranderkriebels noemen. Komt jou deze drang bekend voor? Alleen heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan ben ik hier to the rescue:

Likje verf hier, likje verf daar

Een beste simpele manier om je huis een voorjaarsupdate te geven is door je wanden en eventueel ook je deuren en kozijnen een verfbeurtje te geven. Heerlijke frisse kleuren in huis doet een mens goed. Denk aan de kleur van het jaar 2018: Heartwood. Of zomers geel, gewoon even voor deze maanden. Geel toch te heftig? Alle kleuren van de wereld vind je bij ons in de winkel. Zit vast een smaakje voor jou bij.

Rot zon (soms dan) 

Het voorjaar brengt ook veel zonnestralen in huis met zich mee. En als ik heel eerlijk ben, zijn die zonnestralen best irritant in huis. Naast dat de temperatuur in huis flink stijgt, is die zon in je giechel met het eten al helemaal niet plezierig. Goed, to the point: raamdecoratie heb je nu eenmaal nodig in het voorjaar ├ęn in de zomer. En je geeft je huis gelijk een heerlijke voorjaarsupdate, erg goed om te voldoen aan je veranderdrang. Denk aan pliss├ęs, of duettes om het licht fijn te filteren. Of speel met het licht met (houten) horizontale jaloezie├źn. Zoveel smaken, zoveel keuzes en zoveel winkels om het uit te zoeken ­čśë

Oja, vergeet dan ook niet gelijk te kijken naar de horren. Als iets nog irritanter is dan de zon is huis, dan zijn het wel die vliegen en muggen. Wees ze voor en verban ze voor de rest van hun korte leven naar buiten!

This floor is for dancing 

Kan jij je heupen en voeten niet stilhouden in dit seizoen? Dan wil je dat het liefst doen om een goed strak gelegd vloertje. Tip van moi: niks zo strak als een PVC- of marmoleumvloer. Geen slecht idee toch? Zeker als je je voorjaarskriebels groots aanpakt. Visgraat PVC-vloer is ook (weer) enorm hip, dus je doet gelijk mee met de laatste trends. En als je voor de raamdecoratie toch al in onze winkel bent, vergeet dan de vloeren niet goed te bekijken en te voelen.

Vol inspiratie het voorjaar in

Hier kom je wel een heel eind mee voor je eigen voorjaarshuis. Of heb ik het mis? Wil je nog meer weten over een compleet nieuwe inrichting van je huis, helemaal afgestemd op het voorjaar? In onze winkel hebben wij een tal van adviseurs rondlopen die exact weten hoe je dat voor elkaar krijgt. Dus mijn laatste tip van de dag: kom langs en laat je inspireren.

 

Geniet van het voorjaar!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging