Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Waarom is oktober dé woonmaand van het jaar?

Het zal je niet ontgaan zijn, deze maand is het woonmaand! Maar waarom eigenlijk? Gemma geeft uitleg!

Door: Gemma op 14/10/2019

Bij mij is het er al jaren ingestampt. Oktober is de maand van het wonen. Daar ga ik gewoon in mee hoor, zo moeilijk ben ik niet, maar stiekem ben ik toch wel benieuwd waar het vandaan komt. Waarom is oktober nou dé woonmaand en niet gewoon januari ofzo. Ik zocht het voor jou en voor mezelf uit.

Waarom is het nou woonmaand?

Je hebt het vast al wel voorbij ziet komen. ‘Deze maand is het oktober woonmaand en dat vieren we met …’ vul maar in. Kortingen in winkels, extra acties, beurzen, nieuwe collecties: noem maar op. Bedrijven zijn er maar druk mee om oktober geheel in het teken van wonen te zetten. Wij, van Thuisin, doen daar net zo hard aan mee. Geen kortingen deze maand, maar wel bezoeken we beurzen en inspireren we je natuurlijk volop met blogs en posts op social media! Maar goed, ik heb nog steeds geen verklaring gegeven waaróm oktober nou woonmaand is. Klaar voor?

Nou daarom interieurliefhebbers

Heel simpel eigenlijk. De zomer is voorbij en we zijn weer meer in huis in plaats van lekker buiten in de tuin. En eenmaal binnen zoeken meer geborgenheid van de herfst en de winter en daar hoort een nieuw interieur bij. En daarom is oktober uitgeroepen tot woonmaand. Een maand zonder dure vakanties en zonder feestdagen, maar wel in een nieuw seizoen waar de meeste mensen, veelal interieurliefhebbers, hun ei weer helemaal kwijt kunnen.

Nieuw nieuw nieuw

Op verschillende beurzen kan je zien wat de trends zijn van het komende najaar. Ook laten de meeste merken, ook die op het gebied van vloeren, raamdecoratie en behang, hun nieuwste collecties zien. Alles om jou als trendsetter weer een heel seizoen door te laten komen.

Ben jij ook toe aan een nieuw interieur in de stijl van het najaar 2019? Bij Thuisin helpen onze adviseurs je van a tot z. Een plan voor welke kleuren, producten en styling passen bij jou en bij dit najaar. Dus waar wacht je nog op: je hebt nu een excuus om te gaan. Het is tenslotte oktober woonmaand, dan mag je losgaan op een nieuw interieur 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8627700127065 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging