Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Waarom past donkere raamdecoratie perfect in het najaar?

Donkere dagen, donkere raamdecoratie! Wat past nu écht bij het najaar als ’t gaat om je raambekleding en gordijnen? Gemma zocht het uit!

Door: Gemma op 05/09/2019

Donkere raamdecoratie

Raamdecoratie is natuurlijk voor alle jaargetijden. Want niet alleen is raamdecoratie, of raambekleding, verrekte handig om te zon te weren, het geeft ook een bak sfeer in je woonkamer. Je zult merken dat als je iets voor je ramen hebt hangen, je gelijk minder echo (echo echo) in huis hebt. Of naja echo, het galmt een stuk minder. En als je voor kleur gaat welke past bij de rest van je interieur heb je een écht totaalplaatje. Dus zon weren én sfeer bepalen – check: raamdecoratie is een must-have.

Nu vind ik het leuk om te kijken wat past bij de tijd van het jaar. Even loslaten wat je stijl, je favoriete kleur of wat praktisch is voor jouw woonsituatie. Nu we weer richting de donkere dagen gaan past een donker tintje raambekleding daar natuurlijk fantastisch bij. En je zult het niet geloven, maar daar heb ik wel een paar redenen voor 😉

Ton-sur-ton

Als het toch zo onwijs donker is buiten, misstaat donkere raamdecoratie helemaal niet! Witte, of lichte raamdecoratie steekt zo af tegen die donkere luchten. Je kan dan eerder voor ton-sur-ton gaan: een kleur die past bij de sfeer buiten: koud & kil.

Knus & gezellig

En je zult merken dat je met iets donkers voor je ramen het echt niet koud & kil maakt ik je woonkamer, vaak staat het echt hartstikke knus. Je maakt je eigen coconnetje in huis en stiekem vind je dat helemaal geen probleem in deze ‘R’ maanden.

Stijlvol donker

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar donkere kleuren in de woonkamer maakt ’t geheel gelijk een stuk stijlvoller. Zo ook donkere raambekleding, of zelfs gordijnen. Dus of het nu past bij de komende donkere dagen, het past in ieder geval in een stijlvol interieur.

Dus: ben jij trendgevoelig, laat jij de omgeving (in dit geval het seizoen) bepalen wat past in je woning, ben je toe aan nieuwe raamdecoratie en kan je niet kiezen, of wil jij gewoon stijlvol het najaar in gaan? Dan heb ik nog 1 tip voor je: kom naar je nieuwe favoriete winkel: Thuisin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8627700127065 op basis van 1574 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging