Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Waarom zijn plintjes toch altijd de ondergeschoven kindjes?

Waarom vergeten we toch altijd die plintjes? Gemma zocht ’t uit en heeft dé oplossing! Hint: kom gewoon naar Thuisin: wij helpen je verder!

Door: Gemma op 07/11/2019

‘Alleen de plintjes nog’

Het is af, alleen de plintjes nog. Een standaard uitspraak van iemand die zijn of haar huis aan het opknappen is. De wanden hebben binnen no-time een nieuw kleurtje. En als we handig zijn zwoegen we uren om een vloer te leggen. Maar die plintjes dames en heren, die blijven een doorn in het oog. Waarom toch? Ik heb gewoon een beetje navraag gedaan in mijn omgeving en dit is wat ik hoorde. En ik zal Gemma niet zijn als ik daar niet de perfecte oplossing voor had 😉

Welke plintjes kies ik dan?

Je hebt qua plintjes echt wel wat keuze. Nu zie je vaak van die plakplintjes in dezelfde kleur/patroon als de vloer die hebt gelegd of hebt laten leggen. Handig voor de afwerking van de naden aan tegen de wand, maar echt een luxe uitstraling geven ze niet. Maar toch, die kies je, samen met een hogere plint aan de wand. Een witte, of schilder je hem in de kleur van de muur? Of wil je de vloer een stukje omhoog laten lopen? Je hebt zoveel keuzes en in ieder huis past weer wat anders qua stijl. Logisch dat je dan geen keuze kunt maken en het dan maar gewoon vergeet…

In verstek?

Jaja, een term: verstekzagen. Je plinten zo zagen dat ze mooi in elkaar vallen, zonder dat je onafgewerkte randjes ziet. Een pittig doordenk werkje, waar je écht geen zin meer in hebt nadat je uren op je knieën hebt gezeten om de vloer te leggen. Nog zo’n reden waarom je liever geen plintjes legt.

Geen zin meer…

Grootste reden waarom je nog geen plintjes hebt, is omdat je gewoon geen zin meer hebt. Het valt niet echt op dat je ze niet hebt, dus waarom zou je moeite doen? Je wilt gewoon je meubels neerzetten op de plek waar te horen en niet eerst nog weer al die randjes nagaan. Ik voel met je mee, dit zal namelijk mijn reden zijn om geen plintjes te leggen.

De oplossing!

Komt ze weer, Gemma met haar oplossingen! En deze is eigenlijk best wel simpel. Je laat ’t gewoon doen. Je zoekt je vloer uit bij je favoriete winkel (Thuisin dus) en daarbij vergeet je NIET je plintjes. Je laat je vloer leggen door de vakmensen van Thuisin én zij weten exact welke plint goed staat, zijn een kei in het verstekzagen en ze hebben er zin in. Want zijn gaan pas tevreden weg in een huis wat af is. En daar horen ook de plintjes bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging