Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Wandbekleding van 100% leer met 100% luxe: dat is Enzo Pellini

Wandbekleding 2.0: dat is Enzo Pellini! En Enzo Pellini wil jij ook! Enzo wie? Lees Gemma’s blog en kom erachter!

Door: Gemma op 21/10/2019

Nieuw bij Thuisin

Thuisin zal Thuisin niet zijn als we niet weer een innovatiefs in onze winkels hebben. Gewoon voor als je een keer iets anders wilt dan anders. Luxe in huis wilt, maar je niet goed weet waar je dat moet toepassen. Genoeg vaag geklets: tijd om te onthullen wat we hebben. En wie we hebben is Enzo, Enzo Pellini om precies te zijn. Dé leverancier van 100% leren tegels voor op je wand.

Leer op je wand

Yes, je leest ’t goed: leer op je wand. Want hoe kan je klasse nog meer uitstralen dan gewoon recht voor je neus op een wand? En eigenlijk hoeft het niet eens persé op je wand. Het zijn tegels die aan de achterzijde een afdeklaag met plaklaag hebben. Je kan de tegels dus plakken op je muur, maar ook op meubels, deuren, tafelbladen en kasten. Als het maar een vlakke ondergrond heeft. Gaaf toch? Je merkt ‘t, ik ben enthousiast.

Een verhaal apart

Behang is leuk en je kunt het ook in ieder kleur en met elk patroon krijgen, maar wandbekleding van Enzo (ja ik mag Enzo zeggen – we zijn vriendjes) is toch nèt iets fantastischer. Maar let wel op, zelf lopen plakken met die tegels is een verhaal apart. Je ondergrond moet sowieso donker zijn, zodat je echt geen (witte) naden ziet. Ook moet je de Enzo tegels even laten acclimatiseren. Het blijft een natuurproduct wat moet wennen aan temperatuur en luchtvochtigheid.

Duurzaam

Nóg een voordeel van Enzo Pellini is de duurzaamheid. De tegels zijn gemaakt van buffelleer, van dieren die niet speciaal voor dit leer gefokt zijn. Goed toch? Daarnaast zijn de huiden zo natuurlijk mogelijk verwerkt.

Check check

Dus de Gemma conclusie: de leren tegels van Enzo Pellini zijn:

 • Mooi: check
 • Duurzaam: check
 • Apart: zeker check
 • Luxe: 100% check
 • Fantastisch: check check check

Enzo Pellini bij Thuisin

Kom je ze bekijken en voelen? Let op: nog niet iedere winkel heeft ze. Benieuwd waar je nu al terecht kunt voor Enzo? Vraag het ons en we helpen je verder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Wandbekleding van 100% leer met 100% luxe: dat is Enzo Pellini

  1. Hoi Astrid, op dit moment hebben wij 7 vestigingen die Enzo Pellini in hun assortiment hebben. Wij hebben je een mailtje gestuurd om je door te kunnen verwijzen naar de dichtstbijzijnde thuisin-winkel die Enzo Pellini in het assortiment hebben.

 1. Dear Thuisin

  We are looking for 15M2 of wall decoration made out of leather or leather-look.

  An example of what we like is Enzo Pellini Mud Patchwork. If you supply this product can you please give us a quote + delivery time (in Netherlands). If you do not have this product can you please give us other leather-look options.

  Looking forward to hearing from you,

  Emil

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8578680203046 op basis van 1576 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging