Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Wat is de meest populaire vloer van 2018 – welke vloer kies jij?

Jullie hebben gekozen, de meest favoriete vloer van 2018! Heb jij ‘m ook? Lees het nu in onze blog!

Gemma Door: Gemma op 21/12/2018

Lijstje populaire vloer!

Ik ben gek op lijstjes. Aan het einde van het jaar volg ik in ieder geval alle muzieklijsten. Er ontgaat mij geen ‘top zoveel’ lijstje met foute, beste, meest gedraaide of kerstmuziek. Maar ook andere lijstjes trekken mijn aandacht. En ik kan niet achterblijven om jullie ook een lijstje voor te schotelen. En het is een leuke. Wat is namelijk de meest populaire vloer van jullie.

Thuisin, naja ik, ben op onderzoek gegaan naar de meest populaire vloeren onder onze lezers, klanten en volgers. En daar kwam best iets interessants uit. Heel eerlijk, laminaat is de meest gelegde vloer in ons kikkerlandje. Maar dat maakt ‘m voor ons (jij, ik, je mede interieurliefhebbers) nog niet het meest populair. Welke dan wel denk je nu. Ik zal je niet langer in spanning houden.

Populaire vloer nummer 3

Laten we beginnen bij de vloer die de bronzen plak heeft gewonnen. En dat is: Marmoleum! Je ziet steeds meer interieurs met een strakke basis en Marmoleum zorgt voor die strakke basis. Zeker de grijze variant staat vaak bij jullie bovenaan het lijstje. En daarbij is het een goed alternatief op die mateloos populaire gietvloer.

Populaire vloer nummer 2

Eigenlijk zou je het niet gelijk zeggen, maar hoe ‘ouderwets’ ook, op de 2e plek staat tapijt. Sorry voor mijn woordkeuze ‘ouderwets’. Tapijt is namelijk, als je een beetje verder kijkt dan de standaard vloerbedekking, echt mooi. En zacht en warm en fijn en hip. Navraag bij jullie maakte het wel duidelijk dat de meest populaire plek om je tapijt te laten leggen wel echt de slaapkamer is. Ik geef jullie groot gelijk. Niks zo lekker om met je blote voeten vanuit je bed op het warme tapijt terecht te komen.

De winnaar populaire vloer: nummer 1

En met een dikke vette stip op nummer 1, onder alle ondervraagden trouwens, is de pvc vloer. De laatste tijd zie je in steeds meer woningen al een pvc vloer liggen. En ja, vaak omdat de vloer gewoon mooi is én lijkt op een echte houten vloer. Maar toch kiezen jullie massaal voor de sterke eigenschap van de pvc vloer. Geen krassen, weinig onderhoud en in vele gevallen watervast. Als we dan helemaal de top nummer 1 vloer moeten noemen. De pvc vloer gelegd in visgraat of Hongaarse punt is mega favoriet.

Maar goed; miljoenen mensen, miljoenen meningen. Welke vloer zet jij op nummer 1? Laat het ons hieronder weten. Vinden we leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is Thuisin?

Thuisin is een interieur winkel voor jouw interieur. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. In onze winkels vind je alle producten voor de basis van je interieur. Zo hebben wij een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, behang, verf en maken wij naar jouw wens kasten op maat. Onze interieur adviseurs staan in de winkel voor je klaar om een plan te maken voor jouw persoonlijke wensen. Daarnaast ontzorgen wij je op het gebied van het inmeten en leggen, plaatsen of monteren. Dat doen wij namelijk voor je! Alles voor jouw interieur onder 1 dak! Meer weten en benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging