Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1681 beoordelingen van klanten.

Woontrends 2018

Je hebt gelijk, we zitten echt nog midden in de winter. Alleen met het nieuwe jaar in zicht, denk ik heel graag aan bloesem aan de bomen, meer lichturen en frisse kleurtjes in huis. En voor dat laatste ben ik op zoek gegaan naar de komende woontrends. Benieuwd? Lees dan onze blog.

Gemma Door: Gemma op 22/12/2017

De trends op het gebied van wonen voor 2018

Veel trends op het gebied van interieur hebben wij ook al gezien op de vtwonen beurs. Sommige trends trekken we van 2017 door, andere zijn fris en nieuw. Gooi niet alle trends door elkaar hè, daar krijg je een rommeltje van 😉

Groene vingers?

De botanische trend van 2017 zien wij ook in 2018! Veel groen, veel planten, maar ook natuurlijke materialen. Hout, het liefst onbehandeld, is iets wat dé trend is van 2018. Haal het buitenleven naar binnen met hangplanten en grote planten in potten.

Aaibare stoffen

Fluweel en velours zagen we al een beetje voorbijkomen afgelopen jaar. 2018 staat hier bol van. Een fijne, zachte stof die je in principe overal kan laten terugkomen. Op de bank, kussens, gordijnen, plaids en zelfs als voorkleed. De stof staat het best in rijke kleuren, zoals donkergroen, koningsblauw en okergeel.

Spice up your color life

Dat kleur steeds meer mag in je interieur zien wij ook terugkomen in 2018. Alleen zijn daar wel 2 keuzes in. Of meerdere als je heel creatief bent. We zien weer pastelkleuren, zoals de kleur van het jaar 2018: Heartwood.  Maar colorblocking is ook steeds meer een trend. Contrasterende en felle kleuren op de muren, of juist in je meubels. Ben je helemaal van een beetje lef. Ga dan voor pastel in combinatie met colorblocking.

In de loop van 2018 gaan we vast veel meer nieuwe trends tegenkomen. Volg je één van deze, of in een kleine mix van meerdere, dan kan jouw interieur helemaal mee in 2018!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8703152885187 op basis van 1681 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging