Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Zo kom jij warm de horrorwinter door!

Wist je dat je raamdecoratie ook meehelpt het warmer te houden in huis? Hoe? Je leest ’t hier!

Door: Gemma op 21/09/2019

Of het nu al steenkoud is of niet, voorbereiding is het halve werk. Waarvoor? De horrorwinter van 2019/2020. Na deze hete zomer verwacht ik ook écht een koude winter. Nu ben ik Piet Paulusma niet en misschien denk ik wel helemaal verkeerd (want klimaat is door onze schuld nu gewoon anders), ik wil graag voorbereid zijn. Kou is iets voor buiten, niet voor binnen. En daarom investeer ik in goede, mooie en isolerende raamdecoratie.

Isolerende raamdecoratie?

Isolerende raamdecoratie? Ja, dat bestaat. En het ziet er ook nog gewoon en stijlvol uit. Je hoeft er echt geen rare snufjes voor te bedenken met folies, of dubbele lagen: het is al een dubbele laag. En als het gaat over een dubbele laag, dan heb ik het over duettes. Duettes zijn gemaakt van een dubbele stof in honingraatstructuur. Nu is dat laagje lucht ertussen al isolerend, dat doet stilstaand lucht nu eenmaal, maar je hebt ook duettes met een laag reflecterende stof die de warmte van binnen ook lekker binnen houdt.

Maar er is meer…

Naast duettes heb je nog genoeg andere raambekleding die ervoor zorgen dat je huis lekker warm blijft deze herfst en komende winter. Vouwgordijnen heb je ook in hele dikke stoffen en die dikke stof houdt een bult tocht buiten. Rolgordijnen heb je ook met een reflecterende achterkant tegen de zon, maar automatisch ook tegen hele koele lucht die naar binnen wil sneaken. Gewoon IETS voor je ramen zal al helpen.

Vergeet je gordijnen niet

Kijk, kou in huis wil je alleen in de zomer, in de winter is het echt not done! Naast dat je onwijs veel gaat stoken als de boel zo tocht en dus bakken met geld kwijt bent, wil niemand oncomfortabel op de bank zitten. Neem dan het zekere voor het onzekere en vergeet je gordijnen niet 😉 Want als je echt goed voorbereid wil zijn, dan kan je die tochtvangers niet missen. Oja, vergeet je dekentje, kop thee, reep chocolade, Netflix en sloffen niet.

Fijne horrorwinter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Zo kom jij warm de horrorwinter door!

 1. Of wij dit nogal onvoorspelbaar klimaat hebben veroorzaakt of niet, het is nu eenmaal zo. We kunnen slechts voorbereidingen blijven treffen om het ergste te voorkomen. Ik ben zelf grote voorstander van geïsoleerde raamdecoratie (met dikke gordijnen, want die komen in elke periode goed van pas.

  1. Hoi Eefke,
   Klopt helemaal. Hoe makkelijk is het als je elke periode voorbereid bent, ze zeggen ook wel: ‘een goede voorbereiding is het halve werk’! 🙂
   Groetjes,
   Team Thuisin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8529784537389 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging