BTW vrije dagen bij Thuisin van der Woude!

Ben jij klaar voor een nieuw verf kleurtje op de muur of stap je uit je comfortzone en zie je behang met een fantastisch patroon wel zitten? Wacht niet langer! Profiteer bij Thuisin van der Woude op 24, 25, 26 & 27 november van 21% BTW korting! Niet alleen verf en behang doen mee, ook raamdecoratie, gordijnen, vloeren, meubelen en accessoires shop je dan met 21% BTW korting: grijp je kans!

Raamdecoratie & gordijnen

Het is tijd voor sfeer! Gordijnen en raamdecoratie zijn de échte sfeermakers van een ruimte. Als het gaat om gordijnen en raamdecoratie is de keuze echt reuze! Van vitrages tot overgordijnen, van duettes tot horizontale jaloezieën, bij Thuisin van der Woude hebben we het allemaal! Wanneer kom jij langs om de collectie te ontdekken? Kies jouw favoriete gordijnen en raamdecoratie en shop met korting!

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Behang & verf

Toe aan vernieuwing én dat zonder te veel gedoe? Denk eens aan een nieuwe kleur of behang op jouw muur! Het is een simpele oplossing met ontzettend veel resultaat. Door middel van verf of behang tover jij jouw kamer binnen een handomdraai om tot een compleet nieuwe ruimte. Zo bepaal jij op elk moment de sfeer van jouw woning! Psst... 24 t/m 27 november profiteer je van 21% BTW korting, mis het niet! Maak jouw woning sfeervoller dan ooit.

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Behang trends 2022

Vloeren

Ga jij verbouwen? Begin bij de basis; de vloer! Heb jij al nagedacht over een nieuwe vloer? Zo ja, welke? Ga je voor pvc vloeren omdat deze waterbestendig zijn en ontzettend populair? Of kies je toch voor Marmoleum in betonlook omdat je dol bent op een gietvloer? Bij Thuisin van der Woude kan het allemaal! Neem eens een kijkje in de winkel en laat je inspireren!

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Ontdek onze legservice

Accessoires & meubelen

Een nieuw interieur; dat willen we allemaal op z'n tijd! Meubelen koop je wegens de prijs niet elke week opnieuw, precies de reden waarom jij de BTW vrije dagen niet wil missen! Een nieuwe bank, leuke nieuwe kussentjes of een fantastische tafel én dat allemaal met 21% BTW korting. Een reden waarom jij zou wachten? Die is er niet! Kom naar onze winkel in Doetinchem en schaf jouw favoriete accessoires en meubelen aan voor een geweldige prijs!

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden

We zien je in de winkel!