15% korting op buitenzonwering

bij Thuisin van Brederode in Den Helder!

Buitenzonwering in Den Helder

Wil jij met mooi weer lekker in de schaduw zitten? Of nog belangrijker, tijdens warme dagen voorkomen dat het in jouw woning steeds heter wordt? Dan is buitenzonwering op maat de perfecte oplossing.

Bij Thuisin van Brederode in Den Helder koop je nu tijdelijk buitenzonwering met 15% korting, denk aan:

  • Markiezen zonwering
  • Screens zonwering
  • Knikarmscherm, ook elektrisch bedienbaar (optie)
  • Rolluiken voor buiten
  • Terrasoverkapping doek met aluminium frame
  • Luxaflex® buitenzonwering

De beste kleur doek voor je zonnescherm

Kies uit een ruim assortiment buitenzonwering in verschillende kleuren, van trendy tot tijdloos. Wil jij stijlvolle markiezen in antraciet? Of een knikarmscherm in zwart? De donkere kleuren zijn erg populair voor zonnescreen doeken. Een donker doek absorbeert sterk en laat minder warmte door dan doeken in wit of lichte tinten.

Samen kiezen wij de beste kleur doek voor jouw buitenzonwering, passend bij jouw wensen én de buitenkant van je woning. Vragen? Kom eens kijken in de winkel!

Jouw zonwering specialist van Den Helder, Breezand, Julianadorp en Oudeschild

Buitenzonwering laten plaatsen

Heb je jouw ideale buitenzonwering gekozen? Dan meten onze vakmensen je rolluiken, overkapping of screens zonwering in. Is de zonwering op maat klaar dan laat je de producten door ons plaatsen.

Nu tijdelijk zonwering met 15% korting

Profiteer nu extra als je van plan bent om markiezen, screens zonwering, rolluiken of een zonnescherm knikarm te kopen. Kies uit de mooiste kleuren zonwering van A-merken zoals Luxaflex®, met advies én service.

Bespaar in april en mei op de aankoop van buitenzonwering bij ons in Den Helder. Met 15% korting koop je zonwering op maat voor een leuke prijs!

Voordelen inmeten en plaatsen van rolluiken, zonnescherm en markiezen

Onze vakmensen zijn ervaren in het inmeten en plaatsen van zonwering en leveren goed werk. Zo weet je zeker dat jouw zonwering goed gemonteerd wordt. Jij hoeft niet met accuboor en gereedschap op de trap te klimmen. Volop voordelen voor jou bij Thuisin van Brederode. Plan nu jouw afspraak en geniet straks extra van het mooie weer!

Maak een afspraak