Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Behang met dessins

Behang heb je in verschillende versies. Eigenlijk hoeft je je het maar in je hoofd te hebben en daar is een dessin van.

Behang in allerlei dessins, kleuren en patronen.

Behang heb je in vele verschillende dessins en patronen. Van alle merken die wij in onze winkel hebben, zijn behangboeken vol uitgebracht met onder andere steen-, betonlook-, en bloemenbehang.

Neem hier een kijkje en laat je inspireren over de dessins waar wij fan van zijn. Wil je meer zien? kom dan langs in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt en bekijk het van dichtbij, in een behangboek. Veel plezier!

 

Bloemenbehang

Niks niet meer ouderwets, tuttig, of juist Engels: het bloemenbehang van tegenwoordig is hip. Mooie felle kleuren, of juist subtiel in 2 of 3 kleuren. Fleur je interieur op met bloemenbehang. Je haalt als het ware de natuur naar binnen en je hebt een instant lente- en zomergevoel. Bloemenbehang zie je veel op meisjeskamers, al hebben de meeste collecties ook bloemenbehang voor kleine wanden in de woonkamer. Met een stoer kleurenpallet fris je je kamer weer helemaal op. Benieuwd naar onze volledige collectie bloemenbehang? Kom dan langs in onze winkel en ontdek het bloem-behang in onze grote behang-boeken.

Betonlook-behang

Wens je een industrieel interieur met onbewerkte betonmuren? Ga dan voor ons behang met betonlook. Niet iedereen woont namelijk in een oud fabriekspand. Zelf kan je die sfeer gemakkelijk in huis brengen door behang met beton-print op te plakken. Dat kan in een strak en effen dessin, of juist met extra karakter vol gaten en vlekken. Betonlook-behang vind je natuurlijk bij Thuisin. Vele merken hebben een collectie betonbehang met allen haar eigen unieke uitstraling.

Steenbehang

Naast de industriële betonlook-behang hebben we ook het stoere steenbehang. Oude bakstenen die net niet helemaal recht staan, of geschilderde bakstenen met vlekken. Ook steenbehang hebben we in verschillende dessins en patronen. Donker, licht, gemengd: het is allemaal mogelijk. Steenbehang staat geweldig in een interieur die wel een stoer tintje kan gebruiken. Een lange wand in de woonkamer, of alleen een stukje muur in de hal; steenbehang staat overal. Gecharmeerd van steenbehang? Bekijk dan in onze winkel de ruime collectie steenbehang. Kom je er niet helemaal uit wat bij je past? Vraag dan de (interieur)adviseur voor tips en stylingadvies.

Behangboeken bij Thuisin

Naast deze verschillende dessins behang, hebben we natuurlijk ook kinder-, dieren-, blok-, tegel-, streep- en unibehang. En eigenlijk nog wel veel meer. Blader gerust eens door onze uitgebreide behang-boeken en kies het behang dat het beste bij jou en jouw interieur past. Tot snel in onze winkel!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging