Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering die dicht op het raam hangt. Een uitstekend product om het zonlicht tegen te houden en de temperatuur binnen te reguleren.

Veelzijdigheid screens

Met screens heb je geen inkijk van buiten terwijl er wel doorzicht naar buiten blijft. Screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De bediening kan zowel met de hand als met een motor.

 

Effectieve zonwering

Een screen loopt dicht langs het raam en kun je verticaal op- en afrollen. Het is een zeer effectieve zonwering die meestal wordt toegepast bij wat kleinere ramen. Door zijgeleiding die op de gevel is bevestigd, is een screen windvast en door de compacte bouw neemt het weinig ruimte in. Het doek is sterk, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele kleuren en een beperkt aantal dessins.

Doorzichtig

Naar beneden gelaten, zorgt het screen dat het zonlicht vrijwel volledig wordt buitengesloten omdat het doek dicht op het raam zit. Het doek heeft een enigszins open structuur waardoor het zonlicht voor zo’n 85 % wordt gefilterd. Het zicht naar buiten blijft behouden, terwijl er tegelijkertijd geen sprake is van inkijk. Naast de zonwerende functie geeft een screen dus ook privacy.

 

 

Buitenzonwering screens bij Thuisin

Kleuren doek

Screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel, is sterk, lichtecht en verkrijgbaar in een aantal kleuren. Standaard is de ‘hardware’ (kast boven en zijgeleiders) gebroken wit, maar andere kleuren zijn mogelijk. Je kunt screendoek kiezen dat past bij andere zonwering aan het huis (bijv. een knikarmscherm of uitvalscherm) maar het doek is niet hetzelfde. Screendoek is open geweven, doek voor andere zonwering is veel dichter geweven en van ander materiaal. De Thuisin specialist geeft graag advies en heeft altijd de actuele doekkleuren in huis.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging