Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping creëer je een verlengstuk van het huis. Ook wanneer het minder goed weer is, kun je met een terrasoverkapping toch lekker buiten zitten.

Met maatwerk voor iedere situatie levert Thuisin een product waardoor het begrip ‘buitenleven’ realiteit wordt.

Overkapping

Met een terrasoverkapping kun je langer genieten van het lekker buiten zitten, zeker in het voor- en naseizoen. Door de overkapping ben je beschermd tegen zon of regen wat het wooncomfort verhoogt. Ook geeft een vaste overkapping een veilig gevoel.

 

Materiaal

Een terrasoverkapping wordt aan het huis geplaatst. Het is gemaakt van gepoedercoat aluminium wat garant staat voor een zeer lange levensduur. Er is keuze uit diverse kleuren. Het dak bestaat uit stevig polycarbonaat waardoor het licht vrijelijk kan binnenstromen.

Afmetingen

Thuisin levert terrasoverkappingen in diverse maten en uitvoeringen. Dat varieert van een open uitvoering met alleen een dak of een variant met een of meerdere wanden. In het laatste geval wordt de terrasoverkapping uitgebouwd tot een veranda. Breedte, hoogte en lengte zijn variabel en allemaal maatwerk. De Thuisin specialist komt graag opmeten om de wensen in kaart te brengen.

terrasoverkapping met zonwering

Zonwering

Desgewenst kan onder het dak een doek worden aangebracht om al te veel zoninstraling tegen te gaan. Met een eenvoudige handbediening zit u op deze manier lekker buiten, beschermd tegen zon en regen. Het is ook mogelijk om een externe zonwering aan te brengen, dus boven het dak. Dat is effectiever om de zon (en daarmee de warmte) te weren, maar is uiteraard wel duurder. Onze Thuisin specialist kan hierover gericht informeren.

Bediening

De zonwering voor de terrasoverkapping kan geleverd worden met een handmatige bediening of een elektrische bediening. Dat kan door het monteren van een schakelaar waardoor met een druk op de knop de zonwering uitschuift of zich oprolt. Ook is het mogelijk dit te doen met een afstandsbediening, eventueel via een app op smartphone of tablet.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging