Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Gordijnstoffen

Wil je nieuwe gordijnen kopen en ben je op zoek naar mooie gordijnstoffen? Of wil je graag tips welke gordijnstof je het beste kan kiezen?

Wij hebben voor jou een ruim assortiment gordijnstoffen, met of zonder print, van transparant tot isolerend, voor kinderkamer, slaapkamer of keuken. Laat je verrassen!

Ben je van plan om gordijnen op maat te kopen? Wij helpen jou er graag mee. Bij Thuisin komen we jouw gordijnen ook inmeten en ophangen wanneer je dat wilt.

De vraag is: welke gordijnstof kies je? Moet het isolerend zijn? Welke kleur past bij jouw woonstijl? En kies je voor effen gordijnstof of ga je voor een weelderige print met bladeren of bloemen? Laten we hier alvast samen sparren over jouw mooiste gordijnstof.

 

Gordijnen op maat kopen?

Wanneer je wilt dat jouw verduisterende slaapkamer gordijnen prachtig plooien of dat de gordijnen in de kinderkamer precies boven de vensterbank eindigen dan heb je gordijnen op maat nodig. Onze ervaring is, dat de meeste mensen ervoor kiezen om gordijnen op maat te laten maken omdat jouw gordijnen dan pas écht mooi hangen.

Wij beginnen met de vraag: voor welke kamer wil jij nieuwe gordijnen kopen? En heb je eisen waar jouw gordijnstof aan moet voldoen? Voor een slaapkamer wil je graag verduisterende gordijnstoffen. Jouw keukengordijnen mogen juist transparant zijn. En de gordijnstof wil je kunnen wassen want in jouw keuken kunnen spetters en vlekken op de gordijnen komen en die mogen gauw weer verdwijnen.

Wij adviseren je graag welke gordijnstof je het beste kan kiezen en ook welke plooi er het beste bij staat. Want gordijnen heb je bijvoorbeeld met waveplooi, vlinderplooi of dubbele plooi zodat de gordijnstof uitstekend hangt en de kleur, de glans of het patroon mooi tot hun recht komen.

Ruim assortiment, kies jouw mooiste gordijnstof!

Het assortiment gordijnstoffen is enorm, bij ons in de showroom kan je de stoffen zien en voelen. Altijd fijn wanneer je een gordijnstof in het echt ziet, toch? Want als je nieuwe gordijnen koopt dan wil je dat je de juiste keuze maakt en nog jaren van je raamdecoratie geniet. Naast A-merk gordijnstoffen van onder andere Eijffinger, A house of Happiness en BeCe hebben wij mooie en luxe gordijnstoffen in ons assortiment voor elke prijsklasse, van linnen tot fluweel en van transparant tot isolerend.

Samen kiezen wij de gordijnstof die bij jouw wensen en woonstijl past. Wil je weten wat het kost om van jouw favoriete gordijnstof je gordijnen op maat te maken? Natuurlijk krijg je van ons een offerte en kom je geen verrassingen tegen wat de prijs betreft.

Welk soort gordijnstof is het beste voor jou?

Wij hebben het er net al over gehad: afhankelijk van de kamer heb je bepaalde eigenschappen, die je van een gordijnstof verwacht. Voor overgordijnen kies je bijvoorbeeld een ander materiaal dan voor transparante inbetweens of sfeervolle vitrages.
Naast alle tips en eerlijk advies over gordijnstoffen is een afvinklijst voor jezelf een goede rode draad om de juiste keuze te maken.

Toepassingen van gordijnstoffen zijn bijvoorbeeld:

 • Slaapkamergordijnen: verduisterende gordijnstof
 • Kinderkamergordijnen: gordijnstof wasbaar tot 60 graden
 • Keukengordijnen: gordijnstof brandvertragend
 • Woonkamergordijnen: inkijkwerende gordijnstof semi transparant
 • Duurzame gordijnen: gordijnstof van hernieuwbaar materiaal
 • Energie besparende gordijnen: isolerende gordijnstof, elektrische gordijnen

Staan hier eigenschappen tussen die belangrijk zijn voor jouw gordijnstof? Laat het ons weten dan kiezen wij samen de bijpassende stof uit.

En natuurlijk kies je het juiste materiaal en de kleur gordijnstof, met of zonder print, die jij prachtig vindt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor sfeervolle gordijnen op maat voor je kamer? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt, wij adviseren en inspireren je graag. Tot snel!

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Veelgestelde vragen Gordijnstoffen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging