Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Interstil roedes

Het beste ophangsysteem voor jouw overgordijnen, paneelgordijnen of vitrages? Dat zijn de design roedes en rails van Interstil. Van roedes op maat tot rails voor extra brede ramen.

Jouw nieuwe gordijnen komen pas echt tot hun recht met Interstil roedes omdat elke plooi van het gordijnstof alle ruimte krijgt. De ophangsystemen van Interstil zijn technisch perfect en stralen design en klasse uit.

Ga snel naar...

Gordijnen Offerte Inspiratie

Interstil roedes en rails, het mooiste podium voor jouw gordijnen

Nieuwe gordijnen zijn pas echt af wanneer ze mooi in de plooi hangen en daar horen gordijnrails en roedes van Interstil bij. Hoezo? Dit merk heeft het grootste assortiment aan roedes en rails op maat voor overgordijnen, vitrages en meer.

Welke Interstil rodes zijn er?

Een gordijnroede voor aan het plafond, wij kennen het allemaal. Bij Interstil hebben ze voor jou niet alleen de klassieke gordijnstang in het assortiment maar je kiest uit veel meer opties. Van houten gordijnstangen tot edelstaal rails, op maat, met bocht of hoekje en natuurlijk zijn er bijpassende accessoires als trekstangen en embrasses. Laat je verrassen door het grote assortiment aan roedes en rails, lees gauw verder!

Ga direct naar:
 

Welke Interstil gordijnroede hangt straks bij jou thuis?

Er zijn roedes voor elk soort gordijn, passend bij jouw woonstijl. Want niet alleen de gordijnstof die jij gekozen hebt is in stijl. Er hoort een bijpassende gordijnroede bij, daarom heb je bij Interstil de keuze uit verschillende materialen:

 • Edelstaal
 • Messing
 • IJzer
 • Hout
 • Spankabel

Of je voor gordijnrails van edelstaal kiest omdat je de moderne uitstraling het mooist vindt of voor houten gordijnroedes die een warme of landelijke sfeer ondersteunen, het is helemaal aan jou.

Hoezo zijn rails en roedes van Interstil perfect?

Het is vooral het gordijnstof dat uitstekend tot zijn recht komt. Hoe dit kan? Bij het ontwerpen van hun rails en roedes hebben de Interstil vakmensen heel goed gekeken naar wat een paneel of gordijnstof doet. Voor wave gordijnen is er een eigen ophangsysteem, net als voor paneelgordijnen. Er zijn gordijnroedes met bocht en oplossingen op maat voor brede ramen of een schuifpui van 3 meter.

Welke soorten Interstil roedes zijn er?

Naast de gordijnroedes uit diverse materialen, die op maat gemaakt kunnen worden, zijn er een aantal systemen passend bij jouw ophangwensen:

 • Binnenloopsysteem
 • F1 paneelsysteem
 • W-golfplooi

Ben je benieuwd naar de details van bovengenoemde systemen? Hier een korte uitleg per systeem.

Interstil W-golfplooi: het beste voor jouw wave gordijnen

Het meest verkochte type gordijnen zijn wave gordijnen. Hoezo? Omdat de gordijnstof prachtig uitkomt wanneer de stof in gelijkmatige golven van het plafond naar beneden hangt. Met de roedes van Interstil hangen jouw overgordijnen, vitrages of inbetweens altijd perfect in de plooi. Wat is het geheim?

Bij Interstil hebben ze een W-golfplooi systeem ontwikkeld waarbij de geleiders altijd dezelfde afstand tot elkaar hebben, perfectie ten top!

Dit komt omdat de geleiders draaibaar zijn waardoor ze zich aan het gordijn aanpassen, in elke positie. Daar zie je aan de buitenkant van de Interstil gordijnroede niets van, want het systeem is ook nog eens zo ontwikkeld dat de geleiders onzichtbaar aan de binnenkant van de rails zitten. Elke plooi van jouw favoriete gordijnstof krijgt alle ruimte, een soort 3D-podium voor jouw wavegordijnen – mooier kan het niet!

Interstil binnenloopsysteem: de design roedes

Het binnenloopsysteem heet zo omdat de glijders in het profiel van je gordijnrails zitten. Dit binnenloopsysteem kan je op maat bestellen, wand- of plafondmontage is mogelijk en je kiest uit verschillende vormen roedes, van vierkant tot rond.

De binnenloop gordijnrails zijn ook met bocht verkrijgbaar en voor extra brede ramen. Het oppervlak in aluminium of verchroomd edelstaal heeft een moderne uitstraling, een design waar je nooit op uitgekeken raakt.

Interstil F1 paneelsysteem: de rails voor je paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn prachtige stoffen banen die recht naast elkaar hangen. Het speelse effect is ook nog eens praktisch, een systeem van panelen kan je als gordijn en als roomdivider inzetten. Bij Interstil hebben ze het F1 paneelsysteem ontwikkeld.

Dit unieke systeem zorgt ervoor, dat de paneelwagen waaraan de stof met haak en lusband bevestigt wordt volkomen onzichtbaar binnen de rail beweegt. Deze Interstil rails voor paneelgordijnen zijn een technisch hoogstandje, maatwerk en het perfecte ophangsysteem voor jouw prachtige stoffen banen.

Laat jouw gordijnrails inmeten en monteren

Bij Thuisin hebben wij niet alleen de mooiste gordijnstoffen voor jouw nieuwe overgordijnen, vitrages of inbetween gordijnen. Wij komen je gordijnen en het ophangsysteem graag bij je thuis inmeten. Samen kiezen we de roede of rail die jouw gordijnen het beste tot hun recht laat komen binnen jouw woonstijl.

En, wanneer je wilt, monteren onze vakmannen de roedes aan het planfond of de wand en hangen wij jouw nieuwe gordijnen op. Dan kan jij direct genieten van prachtig aangeklede ramen bij jou in huis. Niet vergeten: naast de perfecte roede of rails voor jouw gordijn heeft Interstil ook accessoires als trekstangen en embrasses in het assortiment.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor gordijnen en bijpassende rails bij jou thuis? Maak dan een afspraak of kom voor advies en inspiratie naar de showroom van de Thuisin winkel bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen Interstil roedes

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging