Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Overgordijnen

Isolerend, warm en vooral donker. Dat zijn de verduisterende gordijnen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. En combineerbaar met elektrische gordijnrails voor alle liefhebbers van smart home systemen. Via een app op jouw smartphone of tablet bestuur je de overgordijnen wanneer je wilt, vanuit elke plek of ze zelfs via spraakopdrachten.

Ga snel naar...

Gordijnen Offerte Inspiratie

Overgordijnen

Overgordijnen, zijn gordijnen die het meest effectief zijn om overdag het zonlicht buiten te laten. Je kan je hele kamer ermee aankleden en eventueel verduisteren met deze gordijnen. Ook werken ze isolerend; zo houdt het de kou in de winter en de hitte in zomer buiten. Helemaal wanneer je ze combineert met elektrische gordijnrails. Bestuur jouw overgordijnen geheel automatisch via je mobiel of tablet.

Met overgordijnen, ook wel verduisterende gordijnen genoemd, creëer je ook extra sfeer in je interieur. Bij Thuisin hebben wij overgordijnen in verschillende kleuren en materialen. Deze gordijnen hoeven niet gelijk ook donker te zijn, ze zijn eerder sfeervol en passen goed bij je raamdecoratie. Het ligt aan de dikte van de stof wat het gordijn verduisterend maakt. Heb je een grote raampartij, of juist klein? Geen probleem, wij maken jouw gordijn vakkundig op maat. Zo kan jij jarenlang genieten van jouw gordijnen.

Wij hebben overgordijnen van de merken Eijffinger, Artelux en A House of Happiness.

Ga direct naar:
 

Wat zijn overgordijnen?

Overgordijnen gemaakt van dichte stoffen. Deze gordijnen hangen in plooien of ringen aan een rail of roede voor het raam. Overgordijnen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en dessins. Ook in allerlei materialen. In een bloemenprint, in warm velours, stoer linnen of klassiek glimmend jacquard.

De verduisterende overgordijnen zijn functioneel doordat zij kou en warmte buiten laten. Ze hebben een isolerende werking. Daarnaast zijn deze gordijnen van een dikke stof, wat ze verduisterend maken. Ideaal voor op de slaapkamer, waar je het het liefst zo donker mogelijk hebt. Daarnaast verdelen de gordijnen de akoestiek in de kamer. En geeft het veel warmte en sfeer in je interieur.

Op maat gemaakte verduisterende gordijnen

Van welke stof je overgordijn ook is, wij kunnen ze voor je op maat maken. In verschillende plooien en zelfs gevoerd. Al is dat voor de overgordijnen waarschijnlijk onnodig. Overgordijnen passen perfect in combinatie met vitrages. Ook daar houden wij rekening mee met het inmeten en op maat maken van je overgordijnen.

Brandwerende overgordijnen

In onze collectie hebben wij ook stoffen die brandwerend zijn. In de winkel bij jou in de buurt kunnen we je hierover nog meer informeren.

Wat maakt gordijnen verduisterend?

Verduisterende gordijnen worden gemaakt van een dikkere stof, een zogenaamde dim-out stof. De kamer is dan lekker verduisterd, ideaal voor slaapkamers dus!

Kun je verduisterende gordijnen combineren?

Jazeker, met bijvoorbeeld een ander soort raamdecoratie, zoals houten jaloezieën. Ze geven extra sfeer aan de slaapkamer en je kunt spelen met de lichtinval.

Zijn gordijnen kant en klaar te koop?

Uiteraard, er zijn een heleboel gordijnen kant en klaar in standaard afmetingen. Wil je hier het beste advies over? Kom dan langs in één van onze Thuisin winkels.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging