Verduisterende gordijnen

Isolerend, warm en vooral donker. Dat zijn de verduisterende gordijnen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.

Ga snel naar...

Gordijnen Offerte Inspiratie

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen, zijn gordijnen die het meest effectief zijn om overdag het zonlicht buiten te laten. Je kan je hele kamer verduisteren met deze gordijnen. Ook werken ze isolerend; zo houdt het de kou in de winter en de hitte in zomer buiten.

Met verduisterende gordijnen creëer je ook extra sfeer in je interieur. Bij Thuisin hebben wij verduisterende gordijnen in verschillende kleuren en materialen. Verduisterende gordijnen hoeven namelijk niet gelijk ook donker te zijn. Het ligt aan de dikte van de stof wat het gordijn verduisterend maakt. Heb je een grote raampartij, of juist klein? Geen probleem, wij maken jouw gordijn vakkundig op maat. Zo kan jij jarenlang genieten van jouw gordijnen.

Ga direct naar:
 

Wat zijn overgordijnen?

Verduisterende Gordijnen Eijffinger- afvallenVerduisterende gordijnen gemaakt van dichte stoffen. Deze gordijnen hangen in plooien of ringen aan een rail of roede voor het raam. Overgordijnen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en dessins. Ook in allerlei materialen. In een bloemenprint, in warm velours, stoer linnen of klassiek glimmend jacquard.

Verduisterende gordijnen zijn functioneel doordat zij kou en warmte buiten laten. Ze hebben een isolerende werking. Daarnaast zijn deze gordijnen van een dikke stof, wat ze verduisterend maken. Ideaal voor op de slaapkamer, waar je het het liefst zo donker mogelijk hebt. Daarnaast verdelen de gordijnen de akoestiek in de kamer. En geeft het veel warmte en sfeer in je interieur.

Op maat gemaakt

Van welke stof je overgordijn ook is, wij kunnen ze voor je op maat maken. In verschillende plooien en zelfs gevoerd. Al is dat voor de overgordijnen waarschijnlijk onnodig. Overgordijnen passen perfect in combinatie met vitrages. Ook daar houden wij rekening mee met het inmeten en op maat maken van je overgordijnen.

Brandwerend

In onze collectie hebben wij ook stoffen die brandwerend zijn. In de winkel bij jou in de buurt kunnen we je hierover nog meer informeren.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging