Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1497 beoordelingen van klanten.

Vitrages

Omdat vitrages transparant zijn, hebben deze gordijnen vooral een decoratieve en sfeerverhogende functie. Je kunt er door naar buiten, maar ook naar binnen kijken.

Ga snel naar...

Gordijnen Offerte Inspiratie

Vitrages

Vitrages zijn de dunste versie van gordijnen. Een dunne stof die licht doorlaat en waar je doorheen kunt kijken. Ze temperen het zonlicht en geven enigszins iets privacy. Het is een sfeervolle en decoratieve aankleding voor je ramen. Bij Thuisin verkrijgbaar in verschillende kleuren én geheel op maat gemaakt.

Wij hebben vitrages van onder andere de merken Eijffinger, Artelux en A House of Happiness.

Wil je toch iets meer privacy? Kies dan voor onze in-betweens. En voor de combinatie met je raamdecoratie of als verduisterende functie hebben wij ook een ruime collectie overgordijnen.

Kom in de winkel voor informatie & inspiratie.

Ga direct naar:
 

Gordijnen met inkijk

Vitrages, ook wel glasgordijn genoemd, zijn ideaal als je licht zeer belangrijk vindt. Met daarbij toch de zekerheid dat je voldoende privacy in je woning hebt. Met vitrages kan je zelf overdag nog wel naar buiten kijken en in je woonkamer bewegen zonder dat iemand je heel duidelijk ziet.

Decoratief

De meeste vitrages zijn decoratief en worden vaak achter de overgordijnen gehangen. Vroeger was de keuze in vitrages vaak alleen in het wit. Tegenwoordig zijn vitrages in vele kleuren en designs te verkrijgen. Zelfs met ingeweven patroon. Precies passend bij je interieur en bij je overgordijnen.

Op maat gemaakt

Al onze gordijnen maken wij op maat. Zo ook de vitrages. Wij komen bij je thuis om exact op te meten hoe hoog, breed en in welke plooi de vitrages moeten hangen. Zo passen ze perfect voor je ramen. Vraag in de winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden met vitrages.

Vitrages

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8550434201737 op basis van 1497 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging