Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Schuivende hordeur

Zijwaartse schuivende hordeur met geleiderail, geschikt voor schuifpuien en mogelijk met SoftClose systeem.

 

Wanneer kies je een schuivende hordeur?

Dit typ hordeur is prima geschikt voor jouw openslaande tuindeuren. Niets is fijner dan met mooi weer de deuren helemaal open te zetten en te genieten van je tuin.

Dat geldt natuurlijk ook voor een balkon, want ook de balkondeur wil je graag wagenwijd open zetten om van het zomerse weer te genieten. Vliegen, muggen en insecten hebben dan vrije entree in jouw slaapkamer of woonkamer.

Geniet volop van het mooie weer dankzij de hordeur

Vooral van muggen kan je ‘s nachts behoorlijk last hebben wanneer je binnen korte tijd helemaal onder de insectenbeten zit en niet lekker kan slapen. Een schuivende hordeur is de perfecte oplossing, insecten en plaagdieren blijven buiten en jij kan volop genieten van het weer, je tuin of balkon.

Hoe werkt een schuivende hordeur?

Omdat elke deur anders is worden schuivende hordeuren altijd op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw rohordeur of schuivende hordeur precies bij de deuropening past.

Voordelen schuifhordeur

Wist je dat je niet alleen insecten weert met de schuivende hordeur? Je kan voor een speciaal gaas kiezen. Koop je een hordeur met pollenwerend gaas dan blijven 90% van de rond dwarrelende pollen buiten. Je kan gerust in je woning vertoeven en hoeft niet ramen en deuren gesloten te houden in de periodes dat je last van hooikoorts hebt.

Een schuivende hordeur heeft meer voordelen zoals:

  • lange levensduur door stabiel systeem
  • lichte bediening, de wieltjes schuiven makkelijk
  • geschikt voor grote deuropeningen
  • optioneel kan je de hordeur in het naseizoen uitnemen

Bij Thuisin hebben wij hordeuren van bekende A-merken in het assortiment zoals Luxaflex en Unilux. Wil je graag schuivende hordeuren kopen voor jouw woning? Wij adviseren je graag, komen de schuifhordeur inmeten en als je wilt ook monteren. Je kan altijd voor vrijblijvend advies contact opnemen met ons.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging