Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.

Raamhorren

Met de verschillende opties raamhorren zit er zeker een variant bij die geschikt is voor de ramen in jouw huis.

Een raamhor is ideaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Zo kan je je huis laten luchten, zonder last te hebben van deze insecten.

Horren voor je ramen

Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. Een hor voor je raam hebben wij in verschillende opties. Denk aan een vaste hor die vast zit in je kozijn. De rolhor, die je omlaag en omhoog kan rollen. Zo’n optie is ook in plissé te verkrijgen en in een vaste variant.

Een raamhor is te verkrijgen in vele kleuren en uitvoeringen, helemaal op maat gemaakt. We komen bij jouw thuis inmeten en zo nodig monteren. Heb je last van hooikoorts, kies dan voor onze hor met Poll-tex® gaas. Dit gaas houdt voor een groot deel de pollen buiten.

Geen last meer van insecten en muggen met een raamhor van Unilux of Luxaflex®.

 

Raamhorren

Frisse lucht, ventilatie in je huis tijdens de warme zomermaanden en geen ongedierte in huis? Kies dan voor raamhorren. Je hebt er zoveel profijt van! Bij Thuisin vind je raamhorren van Unilux en Luxaflex®. Er zijn enorm veel soorten raamhorren, van rolhorren tot vaste horren en zelfs horren speciaal voor mensen met hooikoorts. Voor elk soort raam is een hor mogelijk. Uitzetramen, draaikiepramen en dakramen, geen probleem! Kom langs in een van de Thuisin winkels voor inspiratie en advies!

Soorten raamhorren

Er zijn veel soorten raamhorren, voor elk type raam zijn er mogelijkheden. Bij Thuisin hebben we onder andere deze horren;

 • Rolhor
 • Inzethor
 • Inzet rolhor
 • Vaste hor

Een rolhor zegt het eigenlijk al, deze rolt op. Deze is voor vrijwel elk raam geschikt, ook voor dakramen. Handig als je op zolder slaapt en je geen zin hebt in ongedierte ’s nachts!

Een inzethor is handig, omdat deze zonder schroeven of boren gemonteerd kan worden. Dit soort horren is speciaal voor draaikiepramen ontwikkeld.

Een inzetrolhor is een variant op de inzethor, maar dan met het voordeel dat deze ook te bedienen is als je even je dekbed wilt uitkloppen bijvoorbeeld. Ook dit type is zonder schroeven of boren te monteren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Een vaste hor is een hor die je tegen het kozijn aan monteert. Bijna hetzelfde als een inzethor, maar dan óp het kozijn. De inzethorren en vaste horren zijn overigens allemaal binnen en buiten te monteren.

Raamhor op maat

Bij Thuisin worden alle horren op maat gemaakt. Nadat jij je soort hor, materiaal en kleur hebt uitgezocht komt een medewerker bij jou thuis om alles op te meten. Zo ben je gegarandeerd van een hor die perfect aansluit op jouw raam. Overigens wordt de montage uiteraard ook door Thuisin gedaan!

Hooikoorts en horren

Fan van de zomer, maar heb je hooikoorts? Dat is heel vervelend. Gelukkig heeft Thuisin de oplossing voor jou! Poll-Tex® gaas. Dat is horrengaas dat voor 90% pollen werend is! Zo kun je lekker je huis ventileren zonder dat al die pollen naar binnen waaien. De oplossing voor de zomer. Meer weten over horren? Kom langs in een van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9301972685888 op basis van 1977 beoordelingen van klanten.
 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging